רצוי מאד אחרי כל שימוש לעשות ניקוי עצמי.שאלה
אחרי כל שימוש צריך לעשות ניקוי עצמי?
ומה זה הייבוש עצמי? זה מופעל לבד?
צריך להפעיל לבד? אם כן, מתי?
האמת, מצטרפת...רצוי מאד אחרי כל שימוש לעשות ניקוי עצמי.
ואחרי כל ניקוי את שוטפת את מיכל המים המלוכלכים?האמת, מצטרפת...
ניקוי קצר בלי ייבוש אני כן אוהבת לעשות מיד, גם אם עוד כמה שעות אשמש בזה שוב
ובסוף יום שוב ניקוי ואז גם מייבשת כמובן
לא כל 5 דקות.ואחרי כל ניקוי את שוטפת את מיכל המים המלוכלכים?
אני חושבת שיש רק אופציה אחת של ניקויאיך בוחרים ניקוי קצר
או ניקוי ארוך?
בH14 יש שתי אופציותאני חושבת שיש רק אופציה אחת של ניקוי
אני גם אשמח לשמוע מהמומחים כאן
איך בוחרים ניקוי קצר
או ניקוי ארוך?
בH14 יש שתי אופציות
נראה לי דרך האפליקציה יש אפשרות לבחור איזה אופציה..
לאחר כמה נסיונות גיליתי את האופציה של ניקוי ויבוש מהיר,כולם דברו פה על ניקוי קצר
ואני לא מצאתי אותו
לחיצה ארוכה הוא אומר משהו על ניקוי קצר
אבל לא משנה שום דבר בניקוי עצמו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //