שואב שוטף דרימי H14 מתריע שוש ושוב על מיכל מים מלא

• הוסף לסימניות
למרות שאני מתחילה שימוש עם מיכל ריק ונקי, וגם מנקה שוב אחרי התרעה ראשונה,
היו פעמים שהיו שערות סבוכות על בורג המשאבה, גם אחרי שניקיתי המשיכה הגברת להתריע.
זה כבר מתחיל להיות מעצבן...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול. אשמח לתשובה:
1. מיכל המים הנקיים מוציא מים מלמטה מה יכולה להיות הסיבה?
2. האם במצב שהמכשיר עומד בטעינה הוא אמור לעמוד ישר או נוטה קדימה?

• הוסף לסימניות
היו פעמים שהיו שערות סבוכות על בורג המשאבה, גם אחרי שניקיתי המשיכה הגברת להתריע.
אצלי ראיתי שזה תמיד היה מנקיון לא מספיק יסודי
יש חיישנים די למעלה במיכל שגם שם צריך להיות נקי (2 המוטות שיוצאים מהראש העליון - מקווה שאני מובנת)

• הוסף לסימניות
אני מנקה ביסודיות ממש, גם את הפילטר,
והוא מתריע לפעמים אחרי דקת שימוש ולפעמים אחרי 4-5 דקות,
והמיכל עדיין כמעט ריק.
קופצת על האשכול. אשמח לתשובה:
1. מיכל המים הנקיים מוציא מים מלמטה מה יכולה להיות הסיבה?
2. האם במצב שהמכשיר עומד בטעינה הוא אמור לעמוד ישר או נוטה קדימה?
מיכל מים נקיים יונק מים מלמטה, תבדקי האם הוא יושב טוב.
המכשיר נוטה קצת קדימה מזמן הטעינה.

• הוסף לסימניות
אם את גורפת מים עם קצף הוא מתריע שוב ושוב גם כשזה טיפה

• הוסף לסימניות
אני מנקה ביסודיות ממש, גם את הפילטר,
והוא מתריע לפעמים אחרי דקת שימוש ולפעמים אחרי 4-5 דקות,
והמיכל עדיין כמעט ריק.

מיכל מים נקיים יונק מים מלמטה, תבדקי האם הוא יושב טוב.
המכשיר נוטה קצת קדימה מזמן הטעינה.
אצלי נכנס מים לקופסא למכסה של המיכל ולכן התריע , אז ייבשתי בפן, וב"ה עובד מצוין.

• הוסף לסימניות
היום הוא התריע גם בפעולה הראשונה להערב,
הפילטר היה יבש.
ואני משתמשת רק עם חומר ייעודי למכשיר הזה.

• הוסף לסימניות
גם לי הוא עושה ככה כל הזמן
חיכתי עוד כמה ימים ועבר.
את חטאי אני מזכיר, ונהגתי להוסיף טיפה אקנומיקה לתוך המים הנקיים כדי לנטרל ריחות רעים.
כנראה שזה גרם לתקלה.

בקו המידע של @איצ'ה קו המידע נתנו רעיון בראיוןן, לכסות את החיישנים של מיכל מלא = לשים מדבקה על הריבועים הכסופים בראש המיכל של המים המלוכלכים.
וכך לעקוף את החיישן.
לא ניסתי.
אך אם משתמשים ברעיון הזה, יש לשים לב לבד אם המיכל מתמלא.

• הוסף לסימניות
אצלי זה קורה כשהחיישנים של המיכל רטובים, צריך לייבש אותם טוב ואז הוא מפסיק להתריע

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה כל הפילטר ומעליו נרטב לי וכמובן הוא מתריע על מיכל מים מלוכלך מלא, והכל היה נקי ויבש?

• הוסף לסימניות
שואלת גם כן מה ששאלו כאן - המיכל של המים נקיים מטפטף בשני הקצוות. אין לי מושג מדוע זה לא נראה שבור או משהו, הדרימי 14 שלי די חדש.

• הוסף לסימניות
יש באתר של דרימי את המספר של המעבדה החדשה שמתקנת וכן דואגת ויש יחס טוב. בפועל לא יודעת להגיד שהתיקונים הועילו...
הדרימי שלי בזמן האחרון עושה ריח רגיל או קצת לא נעים של גלגלת רטובה כזאת (למרות שהיא לא רטובה) ושמתי כמה חומרי ניקוי עם ריחות נעימים של החברות השונות כמו סנונית וסנו ואין ריח בכלל... מישהו אמר לי שדרימי בכלל לא עושה ריח עם החומרים האלה - יש בזה אמת?

• הוסף לסימניות
איפה המעבדה ? יש בקרבת בני ברק? מה מספר שלהם? כמה זמן לוקח להם?
יש להם בתל אביב, ממש נגיש בתחב”צ
הלכנו לשם פיזית בהמלצת הנציג, אחרי שהמעבדה הקודמת החזירה לנו מיכל יותר שבור ממה שנשלח.
הביאו מיד מיכל ופילטר חדשים בלי להתמקח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה