- הוסף לסימניות
אני קניתי בלוינגר ב1900, למי שיש מועדון ביחד בשבילך או מועדון עולם חדש יש שם ב1700, לציפי רוט גם הייתה קבוצה, אחותי קנתה בליאור ב1950 כולל משלוחהאם ידוע לכם על קבוצת רכישה
או מקום אחר הגון שמוכר אותו במחיר הגיוני?
תודה לעונים
אני קניתי בלוינגר ב1900, למי שיש מועדון ביחד בשבילך או מועדון עולם חדש יש שם ב1700, לציפי רוט גם הייתה קבוצה, אחותי קנתה בליאור ב1950 כולל משלוחהאם ידוע לכם על קבוצת רכישה
או מקום אחר הגון שמוכר אותו במחיר הגיוני?
תודה לעונים
תודה רבה!!אני קניתי בלוינגר ב1900, למי שיש מועדון ביחד בשבילך או מועדון עולם חדש יש שם ב1700, לציפי רוט גם הייתה קבוצה, אחותי קנתה בליאור ב1950 כולל משלוח
לוינגר לי בכל אופן לא היה משלוח, מועדון ביחד - לא ראיתי בעצמי אחותי שיש לה אמרה ליתודה רבה!!
מועדון ביחד בשבילך איפה רואים את המוצר?
אולי ננסה לבקש למישהו
ולוינגר זה כולל משלוח לכל הארץ?
נתקשרים להזמין והם מציעים ב-1900, ואם לא מציעים אז מבקשים ב-1900 והם מסכימים מייד,מה זה האתר הזה חנות מוכרת?
קצת יותר
זה עולה 1971
ויש איזה קופון הנחה של 50 ש"ח
ככה הם אמרו לי....
ה H14 נגמר כעת מהמלאי אבל הוא עושה הנחות על ה H12 ועל הדואלהיום יש אפשרות לקנות H14 ב 1800 ב36 תשלומים דרך האתר https://www.electro-buy.co.il/
רק צריך לפני זה להתקשר ל 0528383905 ולבקש את המחיר הזה והוא ישלח לינק
באיזה חנות מדובר?נתקשרים להזמין והם מציעים ב-1900, ואם לא מציעים אז מבקשים ב-1900 והם מסכימים מייד,
קנינו שתיים דרכם לא ביחד.
המחיר כולל משלוח חינם ועם אחריות מסודרת מה שהבנתי שאין דרך הקבוצה של לוינגר.
היום יש אפשרות לקנות H14 ב 1800 ב36 תשלומים דרך האתר https://www.electro-buy.co.il/
רק צריך לפני זה להתקשר ל 0528383905 ולבקש את המחיר הזה והוא ישלח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //