התייעצות דרישה לשינוי מדיניות המסירה של ציטה – שירות הוגן ומסירה סמוכה למקום המגורים.

• הוסף לסימניות
ציבור מודיעין עילית – הגיע הזמן להתעורר!

חברת ציטה שולחת את המשלוחים שלנו למרחק של יותר מ־10 ק"מ מהעיר, אל מודיעין מכבים רעות, כאילו אין כאן עיר שלמה עם עשרות אלפי תושבים ולקוחות.

אנחנו משלמים כמו כל לקוח בארץ – אבל מקבלים שירות שלא עומד בשום סטנדרט.
השליחויות רחוקות, לא נגישות, וגורמות לבזבוז זמן וכסף.

הגיע הזמן להגיד די.

אנחנו דורשים: נקודת חלוקה במרחק של עד 5 ק"מ – כמו שמקובל, הוגן וסביר.

אם גם אתם סבלתם מהמצב – הצטרפו לעצומה.
ככל שנעמוד יחד – ציטה לא תוכל להתעלם.
בתקווה לשיפור מיידי בנושא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש נראה לי נקודת מסירה במרכז קסם אפשר לבקש מהם שישלחו רק לשם
בעבר היה שם נקודת מסירה , בזול סטוק .
לצערינו הנקודה אינה פעילה / שאינה עומדת בעומס ההזמנות . מחודש תשרי החבילות מועברות למודיעין מכבים רעות . מה שמקשה על הלקוחות לאסוף את החבילה .

• הוסף לסימניות
ציבור מודיעין עילית – הגיע הזמן להתעורר!

חברת ציטה שולחת את המשלוחים שלנו למרחק של יותר מ־10 ק"מ מהעיר, אל מודיעין מכבים רעות, כאילו אין כאן עיר שלמה עם עשרות אלפי תושבים ולקוחות.

אנחנו משלמים כמו כל לקוח בארץ – אבל מקבלים שירות שלא עומד בשום סטנדרט.
השליחויות רחוקות, לא נגישות, וגורמות לבזבוז זמן וכסף.

הגיע הזמן להגיד די.

אנחנו דורשים: נקודת חלוקה במרחק של עד 5 ק"מ – כמו שמקובל, הוגן וסביר.

אם גם אתם סבלתם מהמצב – הצטרפו לעצומה.
ככל שנעמוד יחד – ציטה לא תוכל להתעלם.
בתקווה לשיפור מיידי בנושא

יש נקודה במרכז קסם בזול סטוק ויש עוד אחת באייס בשילת

• הוסף לסימניות
תכתבו לאלי אקספרס שהחבילה לא הגיעה, ואתם לא מתכוונים לקחת אותה ממקום רחוק, זה לא שווה לכם,
אני עשיתי את זה וקבלתי החזר על כל הקנייה, בסוף HFD כן שלחו את זה לנקודה בעיר,
HFD כמו צ'יטה בזמן האחרון,
הכסף שאלי אקספרס יפסידו יגרום להם שצ'יטה יפתחו פשוט חנות מסירה כמו שיש להם בירושלים ובית שמש ועוד,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם במודיעין עילית זה לא מתחת לבית
תקעו מרכז מסירה בעיר הישנה
להגיע מהקצה השני של העיר יכול לקחת גם 45 דקות כל צד
שיחזירו את זה למסירה בחנויות

• הוסף לסימניות
תכתבו לאלי אקספרס שהחבילה לא הגיעה, ואתם לא מתכוונים לקחת אותה ממקום רחוק, זה לא שווה לכם,
הכסף שאלי אקספרס יפסידו יגרום להם שצ'יטה יפתחו פשוט חנות מסירה כמו שיש להם בירושלים ובית שמש ועוד,
גם לי
HFD לאחר מיליון התכתבויות וכמעט חודש שלם - הגיע לזול סטוק.
צ'יטה - התייאשתי בסוף ומישהו אסף בשבילי ממודיעין (הם כותבים שאין להם איך לעזור)
אם העצומה הנ"ל תצליח זה ממש יהיה לתועלת
(יש דרך לשלוט מי תהיה חברת המשלוחים לחבילה שלי?)

• הוסף לסימניות
גם לי
HFD לאחר מיליון התכתבויות וכמעט חודש שלם - הגיע לזול סטוק.
צ'יטה - התייאשתי בסוף ומישהו אסף בשבילי ממודיעין (הם כותבים שאין להם איך לעזור)
אם העצומה הנ"ל תצליח זה ממש יהיה לתועלת
(יש דרך לשלוט מי תהיה חברת המשלוחים לחבילה שלי?)
לדעתי מהעצומה לא יצא כלום,
אבל אם אלי אקספרס ירגישו נזק בכיס אז יתכן שיצא מזה משהו,

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי חבילה מציטה לתוך מודיעין
שלחתי מייל לאליאקספרס
אני יפסיק להזמין משם (זה לא מעניש אותם , כי מזמינים שם מכל העולם)
נעבור לטמו

• הוסף לסימניות
אם כותבים לאליאקספרס שלא יכולים לאסוף את החבילה כי מקום האיסוף רחוק - הם בוודאות יחזירו את הכסף?

• הוסף לסימניות
"‌‌אנו מודים לכל החותמים – הקול שלכם נשמע! ציטה מסרה תגובה רשמית והחלה בצעדים לשיפור השירות בעיר."
תגובת ציטה ללקוחות.jpg

• הוסף לסימניות
"‌‌אנו מודים לכל החותמים – הקול שלכם נשמע! ציטה מסרה תגובה רשמית והחלה בצעדים לשיפור השירות בעיר."צפה בקובץ המצורף 2114536
אני ממש רבתי איתם על הנושא. הם בלוקים, לא מוכנים להקשיב. ולא מוכנים להעביר את החבילה למודיעין עילית. ולכן אני סקפטית שיעשו משהו בעניין... זה מבאס ממש כי או שאאלץ לוותר על החבילה ולקוות לקבל החזר מאליאקספרס, או שאולי אצליח לשלוח מישהו שיקח את זה, ואפסיק להזמין מאליאקספרס...
אם יש למישהו פתרון יותר חכם - אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
אני ממש רבתי איתם על הנושא. הם בלוקים, לא מוכנים להקשיב. ולא מוכנים להעביר את החבילה למודיעין עילית. ולכן אני סקפטית שיעשו משהו בעניין... זה מבאס ממש כי או שאאלץ לוותר על החבילה ולקוות לקבל החזר מאליאקספרס, או שאולי אצליח לשללוח מישהו שיקח את זה, ואפסיק להזמין מאליאקספרס...
אם יש למישהו פתרון יותר חכם - אשמח לשמוע!
לאחר שליחת מייל לכל צוות הנהלת ציטה , זז שם משהו . אם אתם רוצים פנו אלי באישי ואנסה לעזור כמיטב יכולתי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תשלחו מייל למייל N0556735557

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה