דרישות סף להתקנת אוטוקאד למחשב

• הוסף לסימניות
שלום
אני צריכה להתקין תוכנת אוטוקאד במחשב - לצורך לימודים, וקיבלתי רשימת דרישות סף למחשב בכדי לדעת שאוטוקאד יעבוד היטב ולהלן הרשימה:
מעבד - מינימום i5
זכרון פנימי (RAM) - מינימום 8G
כרטיס מסך - עדיף נפרד, מינימום 1G של Nvidia או Geforce
כונן SSD

איך אני יודעת אם המחשב שלי ברמה כזו?
מצאתי את זה בהצגת מידע בסיסי למחשב...
upload_2018-5-23_13-3-40.png

ולכן אני יודעת שמבחינת RAM אני בסדר, אודה מאוד אם מישהו יודע לעזור לי לגבי שאר רשימת הדרישות,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שלום
אני צריכה להתקין תוכנת אוטוקאד במחשב - לצורך לימודים, וקיבלתי רשימת דרישות סף למחשב בכדי לדעת שאוטוקאד יעבוד היטב ולהלן הרשימה:
מעבד - מינימום i5
זכרון פנימי (RAM) - מינימום 8G
כרטיס מסך - עדיף נפרד, מינימום 1G של Nvidia או Geforce
כונן SSD

איך אני יודעת אם המחשב שלי ברמה כזו?
מצאתי את זה בהצגת מידע בסיסי למחשב...
צפה בקובץ המצורף 354285

ולכן אני יודעת שמבחינת RAM אני בסדר, אודה מאוד אם מישהו יודע לעזור לי לגבי שאר רשימת הדרישות,
תודה רבה!

תורידי את התוכנה הזו
https://www.ccleaner.com/speccy/download
זה ייתן לך מפרט מלא על המחשב

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהדרישות סף האלה נכתבו על ידי לא מי יודע מה מבין

1. מה זה i5 (איזה i5)?
2. Nvidia או Geforce
שתיהם מיוצרים על ידי אותו חברה מה הדרישות מהכרטיס מסך מעבר למותג ומעבר ל1G זכרון?

• הוסף לסימניות
הגיוני - נכתבו ע"י המורה לאוטוקאד...
1. מעבד - i5.
2. כרטיס מסך - עדיף שיהיה נפרד למחשב, עם זיכרון מינימום של 1 G

• הוסף לסימניות
בקשר למעבד @bris @פרסומון ידעו להערכתי לענות יותר טוב
בקשר לכרטיס מסך, המחשב שלכם מדובר במחשב נייד, המורה הזה דיבר על מחשב נייח

בכל מקרה הוא בטח לא נפרד
בקשר לזכרון צריך לבדוק בביוס כמה מוגדר זכרון
מה שבטוח שאין מי יודע מה זכרון מובנה בכרטיס מסך הזה
אבל אם יוגדר בביוס זכרון של 1G הוא יגנוב את זה מזכרון הRAM

• הוסף לסימניות
בקשר למעבד @bris @פרסומון ידעו להערכתי לענות יותר טוב
בקשר לכרטיס מסך, המחשב שלכם מדובר במחשב נייד, המורה הזה דיבר על מחשב נייח

בכל מקרה הוא בטח לא נפרד
בקשר לזכרון צריך לבדוק בביוס כמה מוגדר זכרון
מה שבטוח שאין מי יודע מה זכרון מובנה בכרטיס מסך הזה
אבל אם יוגדר בביוס זכרון של 1G הוא יגנוב את זה מזכרון הRAM
המעבד שיש במחשב שבתמונה- הוא מעבד של AMD. ביחס לi5 של אינטל- הוא פחות.
בכרטיסי מסך של היום, יש זיכרון ייעודי שמגיע עם הGPU, בין 1GB-16GB (כרגע), כשמדובר בGPU פנימי של אינטל (מה שמובנה במעבד)- הוא משתמש עם הזיכרון RAM, כרטיס מסך אחר (Nvidia) משתמש בעיקר בזיכרון 'שלו'.

לפותחת האשכול-
מה שבתמונה- זה פחות מi5.
ואין שם מידע בקשר לכרטיס מסך.
בשביל מידע בקשר לכרטיס מסך, יש להיכנס להתחל. לכתוב DXDIAG. אנטר.
לצלם את המסך שם.

• הוסף לסימניות
תודה @פרסומון@
זה הנתונים שעלו לגבי כרטיס המסך, האם לדעתך בנתונים הללו אוכל להשתמש בנוחות באוטוקאד 2018? אני כרגע סטודנטית, ומאמינה שלקראת העבודה ארצה להשתדרג במחשב איכותי, השאלה אם האוטוקאד, ויירי וסקצ'אפ יוכלו לרוץ טוב עם הנתונים הקיימים
‏‏לכידה.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה