- הוסף לסימניות
אין מה להגיד מדינת חלם!!!לגבי חופשי יומי, כך הוא נותן במחשבון.
אותו מרחק, חילקת אותו לשתי נסיעות פחות מחצי מחיר.
טמטום כבר אמרנו?
אין מה להגיד מדינת חלם!!!לגבי חופשי יומי, כך הוא נותן במחשבון.
בהחלט לא מתאים לזו"צ עם שלוש קטנטנים עם שתי עגלות ומזוודה...אבל זה הגיוני רק בתנאי שאתה בחור ישיבה...
השאלה אם כשיש תחנת עצירה, אפשר לתקף עד שם, ומשם.בהחלט לא מתאים לזו"צ עם שלוש קטנטנים עם שתי עגלות ומזוודה...
אואוו, פשוט גאוני...השאלה אם צריך לרדת, או מספיק פשוט לתקף שוב.
לכאורה, אם זה אוטובוס בינעירוני, אפשר לתקף רק אצל הנהג, והנהג יתקף מראש את העלות עד ליעדאואוו, פשוט גאוני...
מענין איך בחור ישיבה לא עלה על זה שיתכן שמספיק לתקף כל 15 ק"מ ולא צריך לרדת ולהחליף אוטבוס...
מה הבעיה להגיד לו?לכאורה, אם זה אוטובוס בינעירוני, אפשר לתקף רק אצל הנהג, והנהג יתקף מראש את העלות עד ליעד
אואוו, פשוט גאוני...
מענין איך בחור ישיבה לא עלה על זה שיתכן שמספיק לתקף כל 15 ק"מ ולא צריך לרדת ולהחליף אוטבוס...
מה הבעיה להגיד לו?
את אילמת?
א"כ יש לך הנחה של נכה!
להגיד לו שמה? שיתקף כל 15 ק"מ 5.5 שקל?מה הבעיה להגיד לו?
לא!להגיד לו שמה? שיתקף כל 15 ק"מ 5.5 שקל?
לענ"ד, סתם כאב ראש, והתחמקות מיותרת.
חופשי ניתן לקנות רק בין 1-5 לחודשאני גרה בביתר
אתמול ניסיתי לעשות חופשי לילדים בכמה מכשירים של רב קו
ולא היתה בכלל אופציה
אני לוחצת על חוזה
והוא מחזיר אותי להתחלה
זו תקלה? או שזהו אין אופציה?
מה אני אמורה לעשות?
כל הרעיון זה לרדת-אואוו, פשוט גאוני...
זה חלק מהכיף...ממש כמו טרמפים...למה להתלונן???
שמעתי מבחור ישיבה שהסביר לי באריכות ובבקיאות שהוא נוסע מירושלים למירון או לצפת או לעכו ולכל מקום בארץב5.5 או 12 ש"ח וככה הוא הסביר לי:
אני עולה בירושלים ויורד אחרי 15 ק"מ עולה לעוד אוטבוס עדיין באותו מעבר ונוסע שוב 15 ק"מ וחוזר חלילה עד שאני יגיע ליעד אבל מסתבר שאני לא יספיק את המעבר אז אני יאלץ לשלם עוד ניקוב סה"ב אני מוציא מהכיס 12 ש"ח, [מה אני פרייאר לבזבז 225 ש"ח לחופשי חודשי??]
ההנחה לילדים היא 50% בערך צבור או בחוזה חופשימישהו יודע מידיעה האם לילדים ההטבה היא בערך צבור בלבד שיוטען כפול או שתעריף הנסיעה יהיה חצי ממבוגר?
חד פעמי.אני גרה בביתר
אתמול ניסיתי לעשות חופשי לילדים בכמה מכשירים של רב קו
ולא היתה בכלל אופציה
אני לוחצת על חוזה
והוא מחזיר אותי להתחלה
זו תקלה? או שזהו אין אופציה?
מה אני אמורה לעשות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //