כללי דרך צדיקים, מודעת חורף.

• הוסף לסימניות
מודעה שמתפרסמת בתקופה זו, במקונים בכל הארץ.

קבצים מצורפים

• מודעה-חורף-תשע.png
    KB 505.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מודעה יפה! עשויה היטב
אהבתי את המגלשיים למטה:)

• הוסף לסימניות
מיוחד, מקצועי!
אולי כדאי את החלקים האפורים לשנות לגוון צהוב-כתום

• הוסף לסימניות
מודעה נהדרת ומושקעת!
ה-ם' לא מספיק ברורה, בגלל השלג בחלק התחתון.

• הוסף לסימניות
מיחוד מאוד
מזכיר לי קצת את הסגנון של גדי פולק
icon7.gif

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, מסודרת היטב וחורפית מאוד.

• הוסף לסימניות
מיוחד,
התעמקתי בזה כבר בעיתון...;)

• הוסף לסימניות
מיוחד!
גם לדעתי ה- ם' לא מספיק ברורה.

• הוסף לסימניות
מודעה מיוחדת ומקסימה!
מכניסה מאד לאוירה...

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד!
ראיתי אותה, והיא היתה מדי קטנה. הכיתוב לא היה כ"כ קריא. צריך לפרסם אותה לפחות על חצי עמוד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד ומקצועי במיוחד! כל המודעות של דרך צדיקים תפסו לי מיד את העין, במיוחד אלו של הקיץ שהתפרסמו בזמנו.

• הוסף לסימניות
גרפיקה מהממת, מושקעת בטוב טעם.

• הוסף לסימניות
מעולה! שילוב בין ציוריות לגרפיקה. השילוב הנכון!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומחמם,
הייתי מדגיש את התחתית של המ"ם סופית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;355679:
מודעה יפה מאוד!
ראיתי אותה, והיא היתה מדי קטנה. הכיתוב לא היה כ"כ קריא. צריך לפרסם אותה לפחות על חצי עמוד.

מעניין איפה ראית את המודעה? כי בכל העיתונים אנחנו מפרסמים בחצי עמוד ורק בבשבע רבע עמוד כי העיתון גדול יותר,
חשוב לי לדעת כדי שאכל לשנות

תודה רבה לכל המגיבים והפרגונים פה,

• הוסף לסימניות
יפהפה! חצי עמוד בעמוד של תכל'ס וכאלה זה באמת נראה קטן מידי ועמוס קצת.

• הוסף לסימניות
כל הליין הגרפי החדשני של דרך צדיקים מעורר השראה. מסוג העבודות שמציבים רף מאד גבוה של שלימות, קרי, ירידה לפרטים הכי קטנים, ותוצאה מדהימה.

יש בהם גם קופי מקצועי ביותר. חבל באמת שהמודעות לא מתפרסים בעמודים שלמים, ומשום מה נדחקים איפשהו בחצאי העמודים הפנימיים של העיתונות.

עבודות כאלה הייתי מדפיס על פוסטר.

מרענן לראות יצירות מושלמות כאלה בפורום הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה