סתם ניחוש פרוע...שאם בוחרים "לא משנה לי" זה ...נקבה..
צדקת!!סתם ניחוש פרוע...שאם בוחרים "לא משנה לי" זה ...נקבה..
איך ראית את זה? מטעינים 100 ש"ח נהיה 200 ש"ח, ויורד 5.50 ש"ח, ז"א ששילמת בפועל 2.75בדקתי עכשיו באתר דרך שווה ולצערי ההנחה של נוער היא 3 ש"ח כמו עכשיו ולא 2.75![]()
תכנס לאתר דרך שווהאיך ראית את זה? מטעינים 100 ש"ח נהיה 200 ש"ח, ויורד 5.50 ש"ח, ז"א ששילמת בפועל 2.75
סותרים את עצמם - למה הנחה 50% מ6 ש"ח כשהמחיר הוא 5.50?תכנס לאתר דרך שווה
צפה בקובץ המצורף 1167130
זה נותן כך גם בגמלאים (נשים מעל 62) 6 ש"ח הלוך ושובסותרים את עצמם - למה הנחה 50% מ6 ש"ח כשהמחיר הוא 5.50?
אז יכלו לשאול בהמשך-האם את/ה אזרח ותיק?אולי זה משנה לגיל של הנחה לגימלאים
hm-news.co.il
יש קו ממודיעין לבאר שבע.לא מבין משהו ברפורמה הזו, וגם אין את מי לשאול.
בדקתי, למשל, כמה תעלה נסיעה ממודיעין עילית לבאר שבע, והתשובה 16 ש"ח.
דא עקא, שאין קו ממודיעין עילית לבאר שבע, אז צריך לנסוע לירושלים, או לתל אביב.
בשביל זה אני צריך אוטובוס לירושלים (12 שח) אוטובוס פנימי לתחנה מרכזית (5.5 ש"ח) ואוטובוס לבאר שבע (16 ש"ח) סה"כ 33.5 ש"ח, אז איך אני משלם רק 16 ש"ח?
מעלה השערה:עוד דוגמא:
מבאר שבע לקרית שמונה עולה 68.5 ש"ח
מבאר שבע לטבריה עולה 27 ש"ח,
ומטבריה לקרית שמונה עולה 16 ש"ח.
עצירה בטבריה תחסוך 25.5 ש"ח.
לא נכון.צדקת!!
ואיך יעשו את החופשיכנראה באפליקציה.
כתבו פה באיזה מקום שלנוער ימשיך להיות אותו דבר בערך צבורכי שמעתי שכדאי להטעין עכשיו הרבה בשביל שיהיה ערך צבור, השאלה היא האם באמת זה משנה משהו לגבי נוער
אין ענין. רק למבוגר.שאלה שאולי דובר כאן ולא מצאתי
לנוער עדיין יש ערך צבור?
כי שמעתי שכדאי להטעין עכשיו הרבה בשביל שיהיה ערך צבור, השאלה היא האם באמת זה משנה משהו לגבי נוער
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים