- הוסף לסימניות
הרעיון כבר הובא לעיל אבל מה לעשות שהוא לא נכון.תכלס
מי שרוצה לנסוע ממודיעין עילית לירושלים ב5.5 ש"ח כולל בעיר עצמה
שיסע עד מבוא חורון ומשם עד נבי סמואל ומשם לתוך ירושלים
הרעיון כבר הובא לעיל אבל מה לעשות שהוא לא נכון.תכלס
ישראל קרויזר מהקו החם של אגו"י טוען שכן, מחר נדע מה באמת כוללת הרפורמה "הברורה"...הרעיון כבר הובא לעיל אבל מה לעשות שהוא לא נכון.
האתר והמחשבון של הרפורמה טוען אחרת. הייתי מוסיף גם השכל הישר אבל פרטי הרפורמה כבר הוכיחו ששכל ישר זה לא פרמטר.ישראל קרויזר מהקו החם של אגו"י טוען שכן, מחר נדע מה באמת כוללת הרפורמה "הברורה"...
אכן נראה כך כפי שכתבתי באשכול מקביל:האתר והמחשבון של הרפורמה טוען אחרת. הייתי מוסיף גם השכל הישר אבל פרטי הרפורמה כבר הוכיחו ששכל ישר זה לא פרמטר.
בכל מקרה מדובר על בית חורון ולא מבוא חורון.
אחד הסעיפים החשובים שעונה על שאלה שנשאלה כאן פעמים רבות:
צפה בקובץ המצורף 1178495
גם אם הרעיון לא נכון לגבי ה90 דק', הוא כן נכון לגבי חופשי יומי.תכלס
ושהוא נכון לחופשי יומי, מניין?גם אם הרעיון לא נכון לגבי ה90 דק', הוא כן נכון לגבי חופשי יומי.
מי שנוסע ממודיעין עילית לגבעת זאב (עדיף בהרבה מבית חורון ששם כמעט לא עוצרים אוטובוסים) ומשם באוטובוס אחר לי-ם, וכך גם בחזור, יכול להשתמש בחופשי יומי שעלות 12.5 ש"ח בלבד לכל היום לנסיעות עד 15 ק"מ.
וניתן גם ליסוע כך עד קרית שמונה במתכונת של 'פחות מד"א' ובמקרה הזה פחות מ15 ק"מ במחיר של חופשי יומי של 12.5 ש"ח בלבד!
אז זהו שלא, כמה נסיעות שתרצו באותו היום בתוך טווח של 15 ק"מ אווירי.אתר דרך שווה.
החופשי יומי השתנה זה לא לפי אזורים אלא לפי ק"מ של נסיעה, לכן אם כל נסיעה היא פחות מ15 ק"מ היא כלולה בחופשי יומי הזול ביותר.
רואים שזה בלת"ק, תשובה לזה נכתבה כבר עשרות פעמים (אם לא מאות).בלת"ק
יש לי שאלה לגבי הערך צבור.
איך הוא הולך?
הוא ממשיך עם העליה של 50% 35% או שזה מתבטל?
אפשר לטעין ערך צבור בכלל?
שווה להטעין היום ערך צבור?
אשמח לתשובות...
בדקתם את עצמכם באתר דרך שווה?אז זהו שלא, כמה נסיעות שתרצו באותו היום בתוך טווח של 15 ק"מ אווירי.
אין לי עניין להיכנס לויכוח עקר, אם אתה משוכנע שאתה צודק, שיהיה לך לבריאות.בדקתם את עצמכם באתר דרך שווה?
כי אני כן.
בדקתי. תשובות הזויות.בדקתם את עצמכם באתר דרך שווה?
בבקשה. תעריף יומי 12.5 ש"ח.הרעיון כבר הובא לעיל אבל מה לעשות שהוא לא נכון.
איזה מוזר. גם אם תכניס מה2/8 הוא יתן עד 1/9. כלומר תמיד 31 יום?אגב לגבי מה שטענו באשכול הזה בעבר שמהיום החופשי חדשי הוא גמיש והוא ל-30 יום וכך המדינה מרוויחה 6 ימים בשנה.
כעת הטענתי חופשי חדשי והוא בתוקף מהראשון באוגוסט עד ה-31 באוגוסט. (31 יום)
הדעות כאן חלוקות בנושא הזה, למעשה לא יצאה הנחיה ברורה בנושאאם נוסעים מהמוצא הראשון וכך מתקדמים ומתקפים שוב אחרי שעברנו כמות ק"מ גדולה (פחות מ-15) ושוב מתקפים, אפשר לעבור את ה-15 מהראשון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים