דרוש מידע דרכון גרמני לצאצאי ניצולים שגרו בגרמניה - האם ואיך

• הוסף לסימניות
אמא שלי עשתה לי אזרחות גרמנית, הייתי צריכה מסמכים שמוכיחים שהיה אזרחות לסבא רבא שלי. היה לי דרכון גרמני שלו וזה ממש עזר.

• הוסף לסימניות
אנחנו התחלנו את התהליך והפסקנו כי גילינו שבעצם לא היתה אזרחות מלכתחילה.. סיפור ארוך
צריך להוכיח שהסבא או הסבתא היו אזרחים גרמנים ושהאזרחות נשללה בעקבות הרדיפות
אם אין מסמכים (לנו לא היה כלום) אפשר ליצור קשר עם הארכיון של העיר בה נולדו / חיו, יש רישומים של לידות, נישואין, דיור ועוד

• הוסף לסימניות
אני עשיתי כי זה נתן לי אזרחות אירופאית והייתי צריכה לעבוד שם.

• הוסף לסימניות
אבל אין איזה תקציבים שאפשר לקבל אם אתה לא מתגורר שם, נכון?

• הוסף לסימניות
זה משהו שאפשר לסדר בשגרירות פה בארץ?

• הוסף לסימניות
נראה לי זה יכול לעשות בעיות במסים, אבל אני לא לגמרי יודע את הפרטים.

• הוסף לסימניות
וואלה אם אתה אומר-עליך.
האמנת מס זה רק על המיסים מהעבודה או גם מהשקעות.
אמנת מס = אתה לא מחויב במיסים במדינה אחת בגלל שאת המיסים שלך אתה משלם במדינה אחרת. לא משנה פה שאלה מיסים מרווחים שלך מהשקעות או מעבודה או מהכנסה אחרת

• הוסף לסימניות
לידיעה
התורים בקונסוליה בתל אביב עוד הרבה זמן
יש אפשרות לעשות גם בחיפה -תורים יותר זמינים, קרוב לתחנת רכבת
ניתן להזמין תור דרך עו"ד מיכאל פפה -באתר

• הוסף לסימניות
למי שהיה סבתא ילידת גרמניה (ברחה עם משפחתה כשהנאצים עלו לשלטון) זכאי מכוח הסבתא לאזרחות גרמנית?

• הוסף לסימניות
איך קובעים תור לשגרירות הגרמנית?
(לא הצלחתי בשום צורה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה