דרכי פרסום, מאחורי הקלעים ופרסומות מעניינות

• הוסף לסימניות
לצורך תכנית,
אני זקוקה לחומרים בנושא פרסום- כמו:
פרסומות מעניינות, קליפים, מצגות ואנקודות מעניינות על פירסום.
וכן, אשמח מאד לסרטים של מאחורי הקלעים בפרסום מהסוג הזה-
שמישהו העלה כאן פעם,
ובכלל- סרטים של מאחורי הקלעים של פרסומות ושל סרטי תדמית והפקות גדולות (כל הבלאגן שהולך מאחורה)
אשמח מאד מאד לכל מי שיעזור לי!
אפשר לשלוח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ושוב- תודה גדולה למי שמוכן לעזור.

• הוסף לסימניות
בעבר קראתי כתבה במגזין זמן נראה לי של אלול תשע"ג, על פרסומים שגרמו נזקים לחברות,כמו חברה שערכה מבצע שגרם לה להפסד של מאות אלפי דולרים, ועוד דוגמאות משעשעות, אני מאד נהניתי ממנה.
בטח יש כאן אחד מהניקים שיוכל להעלות.

• הוסף לסימניות
הקפצה למי שעוד לא ראה....
דרוש לי בעיקר חומר על מאחורי הקלעים של פרסומות

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיש לו סרטים של מאחורי הקלעים של פרסומות וסרטי תדמית וכד'?

• הוסף לסימניות
נסיון אחרון;)

• הוסף לסימניות
יש לי סרטון של איך עושים סרט אבל לא פרסומות וכאלה
את צריכה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י malky gold;1707439:
לצורך תכנית,
אני זקוקה לחומרים בנושא פרסום- כמו:
פרסומות מעניינות, קליפים, מצגות ואנקודות מעניינות על פירסום.
וכן, אשמח מאד לסרטים של מאחורי הקלעים בפרסום מהסוג הזה-
שמישהו העלה כאן פעם,
ובכלל- סרטים של מאחורי הקלעים של פרסומות ושל סרטי תדמית והפקות גדולות (כל הבלאגן שהולך מאחורה)
אשמח מאד מאד לכל מי שיעזור לי!
אפשר לשלוח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ושוב- תודה גדולה למי שמוכן לעזור.

יתכן וחיפוש קל בפרוג יעזור לכם רבות

• הוסף לסימניות
היה פעם סרט איך עשו את הפרסומות של התינוקים על הגלגליות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1714079:
היה פעם סרט איך עשו את הפרסומות של התינוקים על הגלגליות.
יש לך אותו?

• הוסף לסימניות
לא, יש לי רק את הסרט הסופי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה