דרפבוקס בנטפרי - מתקשה להסתדר

• הוסף לסימניות
יש לי סינון של נטפרי.
הבנתי שאם אני השולח בדרובוקס עלי לדאוג שהשיתוף יהיה פרטי.
אבל אם אני המקבל- ושלחו לי קישור לדרופבוקס עם קבצים חשבים ודחופים לי מאד - איך אוכל לחלצם משם?
בכניסה לדרופבוקס מתקבלת הערה ורודה אם הודעת שגיאה על הקבצים הנ"ל.

תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אני ניסתי לדבר עם נטפרי על זה המון
בנתיים לא מצאתי שום פתרון
אני גם אשמח אם יש למישהו פתרון

• הוסף לסימניות
פיתרון למה?
שיתוף קבצים ציבורי חסום בנטפרי מסיבות מובנות
אם יש צרך בישור ספציפי אפשר לשלוח פניה במערכת הפנויות
ויפתחו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבק;n5052131:
פיתרון למה?
שיתוף קבצים ציבורי חסום בנטפרי מסיבות מובנות
אם יש צרך בישור ספציפי אפשר לשלוח פניה במערכת הפנויות
ויפתחו

לא הבנתי
אם אני אני מקבלת קישור לדרופבקס, יש מצב לבקש אישור ספציפי על הקישור?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשלוח להם את הקישור והם מעלים את הקבצים לmagicode שפתוח בנטפרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;n5052167:
יש אפשרות לשלוח להם את הקישור והם מעלים את הקבצים לmagicode שפתוח בנטפרי

באמת? כל קישור שאני מקבלת, אני יכולה לשלוח להם? זה בתשלום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ו;n5052311:
באמת? כל קישור שאני מקבלת, אני יכולה לשלוח להם? זה בתשלום?

בנטפרי יש נקודות כל פניה כזו כמו כל פניה לפתיחת אתר או סרטון מורידה נקודה
בכל חודש יש לכל משתמש 15 נקודות. ניתן לקנות עוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smk123;n5052373:
בנטפרי יש נקודות כל פניה כזו כמו כל פניה לפתיחת אתר או סרטון מורידה נקודה
בכל חודש יש לכל משתמש 15 נקודות. ניתן לקנות עוד

תודה
מה שמעניין כאן, כי זה כבר שירות מעל ומעבר, להעלות הקבצים לmagicode זה לא דבר של מה בכך
יפה להם

• הוסף לסימניות
לכתחילה מי שצריך לקבל קבצים מחבריו שיבקש מראש שיעלו אותם לגמבו מייל או לאתר העלאות של נט פרי שאז לא צריכים לעבור את השלב של פנייה ואישור פנייה ו"בזבוז נקודות"

• הוסף לסימניות
אגב מי שלא יודע יש אפשרות אמנם לא נוחה לשלוח גם קבצים גדולים במייל רגיל של גימייל

• הוסף לסימניות
למי שיש תוכנת WINRAR הידועה- עושים לחיצה ימינית על הקובץ הגדול>הוסף לארכיון אז יפתח חלונית ושם יש לבחור - "פצל לכרכים" ולבחור עד 23-24 מגה לכל חלק. ומיד הוא ייצר הרבה קבצים שהם בעצם הקובץ הגדול מחולק.וכל חלק לא יעלה על הגודל שהגדרנו. אז שולחים לחבר את הקבצים, כל קובץ בהודעה נפרדת. מקבל ההודעות צריך לשים את כל החלקים בתיקיה אחת וכשינסה לפתוח התוכנה בעצם תחבר אותם ויהיה אפשר לחלץ מכולם ביחד את הקובץ הגדול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה