תלוי מה מצב השן.קבעתי תור לבן שלי לעקירת 2 שיני בינה אצל דר נועם ברוק שראיתי עליו הרבה המלצות בפרוג.
מי שעבר אצלו עקירה כמה זמן החלמה להערכתכם יש לקחת?
פשוט זו תקופה של חופש נסיעות וכו/חזרה לישיבה.
ורוצה לנסות לתכנן הכי יעיל שאפשר.
עקרתי אצלו שתי שיניים בעיקרה כירוגית מורכבת עם תפריםקבעתי תור לבן שלי לעקירת 2 שיני בינה אצל דר נועם ברוק שראיתי עליו הרבה המלצות בפרוג.
מי שעבר אצלו עקירה כמה זמן החלמה להערכתכם יש לקחת?
פשוט זו תקופה של חופש נסיעות וכו/חזרה לישיבה.
ורוצה לנסות לתכנן הכי יעיל שאפשר.
נכון שאלתי וטען שמשך ההחלמה קצר ביותרהייתי שואל אותו
מנסיוני
כל השיניים לקח יום
היה שן אחת יותר בעייתית
לקח שלוש ארבע ימים
אני עקרתי אצלו לפני 5 שנים ולא נתן לי אנטיביוטיקה בכלל!עשיתי אצלו לפני כמה שעות עקירה
מטורףףףףףףףףףף
לא האמנתי שהשן בחוץ!!
רק אממה... למה הוא נותן אח"כ באופן גורף אנטיביוטיקה? (היינו כמה שבאו לעקור ואמר לכולם...)
יש כאן מישהו שעשה עקירה רגילה ולא אמר לו לקחת אנטיביוטיקה?
אחכ הבנתי שזה ממש לא מומלץ...
אני בהתלבטות אם להתחיל לקחת...
תודה על התגובהאני עקרתי אצלו לפני 5 שנים ולא נתן לי אנטיביוטיקה בכלל!
עקרתי אצלו לפני חודשיים ולא נתן לי.עשיתי אצלו לפני כמה שעות עקירה
מטורףףףףףףףףףף
לא האמנתי שהשן בחוץ!!
רק אממה... למה הוא נותן אח"כ באופן גורף אנטיביוטיקה? (היינו כמה שבאו לעקור ואמר לכולם...)
יש כאן מישהו שעשה עקירה רגילה ולא אמר לו לקחת אנטיביוטיקה?
אחכ הבנתי שזה ממש לא מומלץ...
אני בהתלבטות אם להתחיל לקחת...
קשקושי שכל.הוא אולי רופא זריז אבל שרות על הפנים,המקום מסריח ולא נגיש ,הוא רודף אחריך הטלפןן כאחרון הזבנים בשביל שתבוא, בקיצור בני מנע רגלך משם ... שום חילוני מתורבת לא ידרוך אצלו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים