דרוש מידע דר נועם ברוק עקירת שיני בינה

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות!! טיפול מסור והחלמה מהירה.
שווה כל שקל!
(כנ"ל הנחות לבני תורה)

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצות
עשיתי אצלו עקירה בלייזר מורכבת במיוחד
העקירה הייתה מהירה ממש וחלקה
והוא היה זמין ונחמד לכל שאילה שלי גם שבועיים אחרי העקירה

• הוסף לסימניות
הייתי אצלו כמה וכמה פעמים, רופא מצויין, אני לא מכיר רופא מקצוען ברמה כזו, שוה לבוא אליו מכל חור בארץ. גמיש נח זריז חייכין מתורבת אנשוי ועוד ועוד...........

• הוסף לסימניות
אגב הוא דרך קופו חולים(מאוחדת וכו)
לי היה לי שן בינה המצב קלוע עם חור(מצב מורכב)
עלה לי באזור 500 ש"ח אפילו פחות
אגב לי זה היה שם שסבלתי ייסורי גהנום חצי שנה ברמה שלקחתי אקמול להרגעת הכאב כל 4 שעות במשך חצי שנה
עד שהרופא עלה שזה שן בינה
התקשרתי למאוחדת והיה לי תוך יומיים תור(שזה נדיר)

• הוסף לסימניות
אגב הוא דרך קופו חולים(מאוחדת וכו)
לי היה לי שן בינה המצב קלוע עם חור(מצב מורכב)
עלה לי באזור 500 ש"ח אפילו פחות
אגב לי זה היה שם שסבלתי ייסורי גהנום חצי שנה ברמה שלקחתי אקמול להרגעת הכאב כל 4 שעות במשך חצי שנה
עד שהרופא עלה שזה שן בינה
התקשרתי למאוחדת והיה לי תוך יומיים תור(שזה נדיר)
אולי את תהיי שליחה לעזור גם לנו ,או מישהו אחר עם ניסיון בהנ"ל :
אני מבינה שעברת את הטיפול ממש עכשיו אחרי החגים ,והמידע עדיין רלוונטי ..
הבן שלי ,מתחת לגיל 18 ,צריך לעקור את שיני הבינה (שעומדות לגדול חלקן כבר מבצבצות ) כדי שלא יזיזו לו את השיניים ויפגעו ביישור שיניים שסיים ממש לאחרונה ,הוא בקופת חולים מאוחדת עם ביטוח עדיף ושיא ,בכל מרפאות השיניים של מאוחדת בירושלים אין בכלל כירורג שיכול לעקור ,מלבד מרפאת מאוחדת ביד שרה ,יש שם כירורגית ערבייה בשם ד"ר יערה אשכר (מישהו מכיר?)
ומרפאת כנפי נשרים שם יש את ד"ר קארים ג"כ ערבי ...,בשתי המקומות הללו הכירורג מגיע אחת לחודשיים לכמה שעות בלבד והתורים ארוכים להחריד ! וגם אין לי חשק לעקור אצל ערבי /סטאז'ר שעובד בקופה...
חשבתי לבקש הפניה לבית החולים ולקבל החזר ,אבל ראיתי באשכול אחר בפרוג שגם אחרי ההחזר התשלום יהיה גבוה ממש .
אני מכירה את נועם ברוק האלוף אבל אולי תסבירי לי איך הגעת אליו 'דרך קופת חולים מאוחדת ' ?? ואיך קבלת החזר ? דברתי עם המרפאה הפרטית שלו ,שלחתי צילום פנורמי כדי לקבל חוות דעת האם חייבים לעקור את שיני הבינה
,וענה לי שצריך לעקור אותן ,וההמחיר לעקירות הנ"ל הם בין 1250-1450 ש"ח
אז איך שילמת רק כ500 ש"ח ואיך קבעו לך תור אליו דרך מאוחדת ??
אני כבר משתגעת שלושה שבועות סביב הסיפור הזה ומאוחדת לא יכולים לעזור לי מחוסר בכירורגים ???? ומחוסר מידע על טיפול מתאים ? וכל זה כשמגיע לו עדיין טיפולי שיניים 'חינם' במסגרת הביטוח המשלים עד גיל 18 ...
תודה מאוד
ממתינה בקוצר רוח לתגובתך אולי תושיעי אותנו !!

• הוסף לסימניות
הבן שלי ,מתחת לגיל 18 ,צריך לעקור את שיני הבינה (שעומדות לגדול חלקן כבר מבצבצות ) כדי שלא יזיזו לו את השיניים ויפגעו ביישור שיניים שסיים ממש לאחרונה ,הוא בקופת חולים מאוחדת עם ביטוח עדיף ושיא ,בכל מרפאות השיניים של מאוחדת בירושלים אין בכלל כירורג שיכול לעקור ,מלבד מרפאת מאוחדת ביד שרה ,יש שם כירורגית ערבייה בשם ד"ר יערה אשכר (מישהו מכיר?)
ומרפאת כנפי נשרים שם יש את ד"ר קארים ג"כ ערבי ...,בשתי המקומות הללו הכירורג מגיע אחת לחודשיים לכמה שעות בלבד והתורים ארוכים להחריד ! וגם אין לי חשק לעקור אצל ערבי /סטאז'ר שעובד בקופה...
חשבתי לבקש הפניה לבית החולים ולקבל החזר ,אבל ראיתי באשכול אחר בפרוג שגם אחרי ההחזר התשלום יהיה גבוה ממש .
אני מכירה את נועם ברוק האלוף אבל אולי תסבירי לי איך הגעת אליו 'דרך קופת חולים מאוחדת ' ?? ואיך קבלת החזר ? דברתי עם המרפאה הפרטית שלו ,שלחתי צילום פנורמי כדי לקבל חוות דעת האם חייבים לעקור את שיני הבינה
אני כבר משתגעת שלושה שבועות סביב הסיפור הזה ומאוחדת לא יכולים לעזור לי מחוסר בכירורגים ???? ומחוסר מידע על טיפול מתאים ? וכל זה כשמגיע לו עדיין טיפולי שיניים 'חינם' במסגרת הביטוח המשלים עד גיל 18 ...
תודה מאוד
ממה שהיה לי אענה,
אני בכללית ורציתי לקבוע תור אליו דרך הקופה בסניף שידעתי שהוא מקבל,
והוא אמר שעקירה מסובכת כמו שיש לי הוא לא מבצע דרך הקופה רק בפרטי כי זה לא שווה לו.
בקופה או בכל מרפאה שהוא נמצא (במלא מקומות בארץ אבל זה משתנה ) הוא מגיע פעם בחודש חודשיים ליום של עקירות.
אין לו יום קבוע אלא כש בקופה יש להם כמות שתמלא יום הוא מאשר שמגיע,
לכן תנסו לבדוק איפה במאוחדת הוא מקבל ותבקשו להכנס לרשימת המתנה ליום שהוא מגיע לעקירות,
מקווה שילך לכם בקלות,
בהצלחה!!
וכמובן הצטרפות לכל חוות הדעת למעלה
סבלני, חייכן, אדיב, העקירה בצ'יק צ'אק
לא נתקלתי בהרבה רופאי שיניים כאלו
מומלץ מומלץ מומלץ

• הוסף לסימניות
אני מכירה את נועם ברוק האלוף אבל אולי תסבירי לי איך הגעת אליו 'דרך קופת חולים מאוחדת ' ?? ואיך קבלת החזר ? ד
ד"ר ברוק מקבל בסניף בהטורים.
לפעמים התור אצלו סגור עקב עומס.
תנסי לבדוק מול מזכירות הסניף.

• הוסף לסימניות
תודה מאוד
אני עשיתי אצלו טיפול דרך מאוחדת במרפאת שבזי בביתר עילית, הוא נמצא שם פעם בחודש
חיכתי חודשיים לתור, צריך לקבוע דרך המזכירות של המרפאה הן ממש לעניין אולי יצליחו לדחוף לך תור
5 דקות מאז שנכנסתי אליו השן כבר הייתה בחוץ

• הוסף לסימניות
את האמת שסבלתי מכאבים מטורפים כמה חודשים שהרופא שיניים לא ידע לעלות לי על זה עד שאמר שזה שן בינה ואני התקשרתי אז לקבוע ממאוחדת ואמרתי שאני חייבת דחוף כי זה כבר כמה חודשים שאני לא מוסגלת זה היה ברמה שהייתי עם נורפון עשרים וארבע שבע והיא אמרה לי שבדיוק אחד התפנה ויש תור אצלו וזה די היה לי חשוד אז בדקתי בגווגל וראיתי שהוא טוב אז קבעתי אליו והוא לקח לי מחיר באמת זול יחסית וזה שווה לשלם מחיר יקר בשביל זה כי אין שום סבל גם אחרי העיקרהה הוא גם מאוד רגיש
אבל אני מבינה שזה כנראה מזל היה לי
אמרו לי גם דרך הקוםה שאנשים מחכים תורים חצי שנה
תנסי שוב את המזל
אני הלכתי לעטורים

• הוסף לסימניות
כתב פה מישהו פעם, שבטיפולים דרך הקופה, הוא לא משתמש בלייזר, ויש יותר היתכנות לכאבים,
זה לא נכון?
ממש לא נכון
אני הייתי דרך הקופא יצא לי הנחה משמעותית וזה היה דרך ליזר אחרי שניה השן הייתהבחוץ ללא שום כאב!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולן !
ניגשתי פיזית למרפאת שיניים בהטורים ,בהתחלה המזכירות אמרו שאין כירורג לעקירות ! כשהזכרתי את נועם ברוק אמרו שהוא עושה בקופה רק שתלים וביופסיות ..פתאום הגיע המנהל של כל רפואת השיניים של מאוחדת (ד"ר כהן) ואמר שבטח ד"ר ברוק יכול לעשות את זה (המזכירות עמדו בפה פעור ..) הוא העביר לו את החומר (צילום פנורמי והפניה ) ואחרי שבוע כשראיתי שלא חוזרים אלי ,חזרתי אני אליהם וערכו ברור וחזרו אלי שד"ר ברוק לא מבצע כאלו עקירות ( שיני בינה למטה) במסגרת הקופה אלא רק בפרטי ( פניתי אליו והעלות 1200-1500ש"ח לכל שן !!! הילד צריך 4 שיניים !!!) ואז אמרה המזכירה שאני צריכה לדרוש הפניה לבית חולים , והיות שהילד מתחת לגיל 18 זה יהיה במסגרת השב"ן ויעלה לי כמה עשרות שקלים (כמו טיפול של רופא שיניים לילדים עד גיל 18 )
האם יש למישהי ניסיון עם עקירה בבית חולים ,
לאיזה בית חולים כדאי ללכת ? יש שם רופאים מקצועיים ?
תודה לכל מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה