דרוש מידע דשא סינטטי

• הוסף לסימניות
להשקיע ביקר...
ולא במה שמוכרים בטמבורים....
אני קניתי בטמבור כי החלטתי לחסוך בגלל שזה דירה שכורה זה מהר מאד נהיה כמו שטיח....עכשיו אחרי שנתיים זרקתי את זה.
שנתיים....גם לדירה שכורה זה תקופה שהיה עדיף להשקיע יותר....במחשבה לאחור.

• הוסף לסימניות
לקנות את הדשא העבה. (נראה לי כן אפשר להשיג בטמבור)
הכי עבה שיש (לא מצליחה להיזכר בסוג שלו).
מחזיק לנו כבר שלוש שנים בגשם ובשמש ונראה כמו חדש!
לעומת זאת יש לנו גם את הדשא הדק, הוא נהרס ודהה תוך זמן קצר.

• הוסף לסימניות
בא נעשה סדר..
אני מומחה לענין! (אצלנו בגינה עשיתי ויצא ברמה מד גבוהה, ועשיתי דוק' בענין)
ובכן:
1. מה הציפיות שלך? מה אתה רוצה שיהיה בסוף התוצאה? (חצר שאין בה קוצים, החול והעפר לא מלכלכים, מראה אסטטי יותר - או, שבא לכם להתפנק על מראה של מדשאה יפה ומגניבה)
2. מה מצב הקרקע? אדמה יבשה / חול / חצץ ואבנים / קוציה וכו'
3. מה גודל השטח?
4. מה הולכים לעשות שם? שולחן או רק קצת ילדים וכזה.
5. כמה כסף תהיה מוכן להשקיע בסופו של יום בתהליך?
6. אתה טיפוס עם ידיים טובות, או שתים שמאליות / ימין ושמאל רק שחיברו לך במקרה הפוך?
7. וכן, לכמה זמן אתה מייעד אותו?

• הוסף לסימניות
בא נעשה סדר..
אני מומחה לענין! (אצלנו בגינה עשיתי ויצא ברמה מד גבוהה, ועשיתי דוק' בענין)
ובכן:
1. מה הציפיות שלך? מה אתה רוצה שיהיה בסוף התוצאה? (חצר שאין בה קוצים, החול והעפר לא מלכלכים, מראה אסטטי יותר - או, שבא לכם להתפנק על מראה של מדשאה יפה ומגניבה)
2. מה מצב הקרקע? אדמה יבשה / חול / חצץ ואבנים / קוציה וכו'
3. מה גודל השטח?
4. מה הולכים לעשות שם? שולחן או רק קצת ילדים וכזה.
5. כמה כסף תהיה מוכן להשקיע בסופו של יום בתהליך?
6. אתה טיפוס עם ידיים טובות, או שתים שמאליות / ימין ושמאל רק שחיברו לך במקרה הפוך?
7. וכן, לכמה זמן אתה מייעד אותו?
1.שיהיה נעים להיות על זה ושיהיה יפה (זה לא שאני הולך לשבת שם כל היום ולישון שם בלילה
2.יציקת בטון
3.אורך: 4.20 מטר רוחב:3.80 (אם אני זוכר נכון)
4.רק קצת ילדים וזה
5.אין לי מושג מה המחירים..בגלל זה אני שואל ומתייעץ (אני חושב שאני קצת קמצן בקטע הזה שלהוציא על דירה שאיננה שלי בכלל)
6.יש אופציה באמצע? ז'תומרת עם הסבר נכון אני יוכל להוציא תוצאה טובה
7.בעיקר לשכירות דירה כרגע ולאחמ"כ מסתמא שרק לסוכות

• הוסף לסימניות
טוב,
אז מצבך ממש טוב, סייעתא דשמיא.
הרוחב של הדשא שנמכר בחנויות הוא, או 2 או 4 מ'. וכיון שהרוחב שלך הוא 3.8 - מצויין.
אתה קונה את דשא ברוחב 4 מטר × 4.2 (או כמה שיסכימו בחנות מקס' 5 מ') ופשוט מגלגל אותו על משטח הבטון (אפשר להדביק - יש דבק ייעודי, לא חייבים בכלל).
[אגב, אם היה שם חול / אדמה וכו' המצב היה הרבה יותר מורכב, כיון שהיה צורך להכין ולהכשיר את הקרקע, וזה לא פשוט (האמן לי) וגם אח''כ זה צריך לדעת איך לשמוק שלא ייווצרו בורות].

במקרה שלך זה פשוט לביצוע, ואתה יכול לעשות לבד!
יש אפשרות לגזור את ה20 ס''מ המיותרים ברוחב, אבל אני הייתי מעלה אותם על הקירות מהצד. אם זה לא שייך ויוצא לא יפה, תגזור בעדינות עם מספריים עבות (מצד אחד כמובן).

המחיר תלוי ברמה - כמה צבעים / גובה / צפיפות / מראה טבעי יותר / חברה מסויימת וכו'.
להערכתי קח בחשבון סדר גודל של 50 ש''ח למ''ר (סה''כ סדר גודל של 1,000 ש''ח - אתה לא צריך מסמרים או ברזנט שחור למניעת צמחיה), זה יחסית סביר למשהו איכותי שנראה טוב מספיק, בפרט שמדובר בשכירות. יש גם ביותר, אבל מיותר. בפחות ממש, עלול להיות זבל גרוע, שייאבד את המראה שלו מהר מאד.

• הוסף לסימניות
טוב,
אז מצבך ממש טוב, סייעתא דשמיא.
הרוחב של הדשא שנמכר בחנויות הוא, או 2 או 4 מ'. וכיון שהרוחב שלך הוא 3.8 - מצויין.
אתה קונה את דשא ברוחב 4 מטר × 4.2 (או כמה שיסכימו בחנות מקס' 5 מ') ופשוט מגלגל אותו על משטח הבטון (אפשר להדביק - יש דבק ייעודי, לא חייבים בכלל).
[אגב, אם היה שם חול / אדמה וכו' המצב היה הרבה יותר מורכב, כיון שהיה צורך להכין ולהכשיר את הקרקע, וזה לא פשוט (האמן לי) וגם אח''כ זה צריך לדעת איך לשמוק שלא ייווצרו בורות].

במקרה שלך זה פשוט לביצוע, ואתה יכול לעשות לבד!
יש אפשרות לגזור את ה20 ס''מ המיותרים ברוחב, אבל אני הייתי מעלה אותם על הקירות מהצד. אם זה לא שייך ויוצא לא יפה, תגזור בעדינות עם מספריים עבות (מצד אחד כמובן).

המחיר תלוי ברמה - כמה צבעים / גובה / צפיפות / מראה טבעי יותר / חברה מסויימת וכו'.
להערכתי קח בחשבון סדר גודל של 50 ש''ח למ''ר (סה''כ סדר גודל של 1,000 ש''ח - אתה לא צריך מסמרים או ברזנט שחור למניעת צמחיה), זה יחסית סביר למשהו איכותי שנראה טוב מספיק, בפרט שמדובר בשכירות. יש גם ביותר, אבל מיותר. בפחות ממש, עלול להיות זבל גרוע, שייאבד את המראה שלו מהר מאד.
קודם כל תודה רבה..
אבל אומר את האמת לא ניראלי שאני ישקיע סכום שכזה על זה... יש לך המלצה על סוג שהוא עדיין יחסית טוב אבל זול יותר ?
ורק אם תוכל לפרט לי קצת יותר על הדשא עצמו מה ההבדלים בין הסוגים והמודלים למינהם (ארופאי, סיני, אמרקאי וכו') (צפיפות וכו')

• הוסף לסימניות
בגדול ההבדל שנוגע אלינו והוא גם ניכר לעין,
צפיפות - כמה סיבי דשא 'שתלו' בכל מ''ר ובכמה תפרים (תוכל לקרוא ע''ז המון באתר חברת 'דשא ירוק' ובשאר האתרים של המשווקים).
גוונים - גוון אחד או 2 פחות יפה, יש כאלה גם עם סלסול חום צהבהב שנותן תחושה של טבעי קצת יבש,
וגובה - מה הגובה של סיבי הדשא (קח בחשבון להוריד תמיד 2-3 מ''מ ממה שכתוב, כי זה הולך למרבד עצמו).

החברות כמובן ישכנעו אותך ששלהם לא סיני, או אירופאי וכו'.
זה לא באמת אומר, כי גם אירופה יכולה להיות טורקיה, ואמריקאי זול שווה הרבה פחות מסיני איכותי. ותכל'ס, עד היום אין תקן לדשא סינטטי..
בכ''מ יש לך כמעט 18 מ''ר, ב30 ש''ח תמצא את הזולים (פחות מזה זה ממש זבל שמוכרים בטמבור),
וככל שתשקיע יותר יהיה יותר יפה.
יש לחברת הגרעין דגם שנקרא אירוס ב35 ש''ח, כך שתצא בסה''כ: כ600-650 ש''ח.
הוא בעל 4 גוונים (3 ירוקים ו1 צהבהב), גובה 29 מ''מ כאן.

• הוסף לסימניות
יש לחברת הגרעין דגם שנקרא אירוס ב35 ש''ח, כך שתצא בסה''כ: כ600-650 ש''ח.
הוא בעל 4 גוונים (3 ירוקים ו1 צהבהב), גובה 29 מ''מ כאן.
תודה על המידע.
אבל המשלוח שם יוצא מטורף.
יש לך קישור למקום עם משלוח סביר יותר?

• הוסף לסימניות
תודה על המידע.
אבל המשלוח שם יוצא מטורף.
יש לך קישור למקום עם משלוח סביר יותר?
מעבר למשלוח, שכנים שלי שרצו לקנות כזה - אמרו להם שאין להשיג אצלם כזה דגם, אלא משהו מחו"ל מיובא מיוחד, שכבר עולה 69 ש"ח.
משהו אחר בשרוול אין לי, צריך לעשות סקר ומחקר בנושא.

• הוסף לסימניות
משהו יכול להגיד לי מנסיון איך הנקיון של דשא סינטטי? האם במהלך הזמן לא מצטבר לכלוך וריח לא נעים?

• הוסף לסימניות
משהו יכול להגיד לי מנסיון איך הנקיון של דשא סינטטי? האם במהלך הזמן לא מצטבר לכלוך וריח לא נעים?
אם לא תגרפו אליו את הספונג'ה של המטבח, ו/או ביוב כללי של הבנין - ממש לא.
מנקים עם שואב אבק בקלי קלות. ולכלוכים גדולים עם הידיים.
נשפך לי עליו סיד, לקחתי במקום צינור חזק ושטפתי ואין זכר.

• הוסף לסימניות
אם נשפך משקה, תפוח מרקיב, ילד שמרטיב שם וכד', האם לא ישאר ריח על המשטח?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
איך זה למרפסת? המרפסת שלי צריכה שטיפה של פעמיים בשבוע, יש הרבה אבק, עלים וכולי, אנחנו אוהבים שהיא מאד נקיה, הילדים מבלים שם המון (במיוחד כעת)
איך ננקה את הדשא? האם שייך לשטוף בצינור? לגלגל ולנקות כל פעם?
יש לי שני חלקים למרפסת, חלק צר שיוצא מהסלון, וממנו ריבוע בגודל 3*4, האם יהיה מוצלח לשים את הדשא רק על הריבוע?
תודה לעונים! אשמח מנסיון של מי שיש לו דשא במרפסת. מאד חשוב לי שיהיה נקי, שהילדים יוכלו לשכב עליו חופשי
רק איסוף לכלוך ידני, לא נשמע לי הגייני למשך תקופה של חצי שנה! (עד החורף, כן? ומה בעצם עושים איתו בחורף?)

• הוסף לסימניות
איך זה למרפסת
יכול להיות רעיון מקסים, בפרט אם תשלבו עם צמחיה נוספת באדניות או כדים סביב.

איך ננקה את הדשא? האם שייך לשטוף בצינור?
כן! ממש כך. הניקוז אמור להישאר פתוח, והמים יתנקזו כבר אליו.

לגלגל ולנקות כל פעם?
ממש לא!
לא מגלגלים ולא כלום. שוטפים את הדשא מלמעלה עם זרם חזק לכיוון הניקוז.

יש לי שני חלקים למרפסת, חלק צר שיוצא מהסלון, וממנו ריבוע בגודל 3*4, האם יהיה מוצלח לשים את הדשא רק על הריבוע?
כן. למה לא? רק הייתי תוחם את שפת הדשא שליד החלק הצר, באיזו שפה מעניינת דקו', שלא ייראה שטיח מוזר במרפסת, אלא כמו כניסה לגינה. סוג חתיכת דק (הדלי''ת בסגול) מעץ או משהו כזה. זה גם יגרום שהשפה לא תתרומם לכם מבעיטות וכאלה, והדשא יתעגל כלפי מעלה וייפגע.

מאד חשוב לי שיהיה נקי, שהילדים יוכלו לשכב עליו חופשי
תלוי בכם אם תשמרו עליו נקי. אבק ולכלוך סטנדרטי נשטף במים בקלות, לכלוך גס כמו עלים ושקיות שלוקים לאסוף ידנית, וכל מה שניתן בשואב אבק.

עד החורף, כן? ומה בעצם עושים איתו בחורף?)
מסתכלים עליו, ומאחלים לו חורף בריא!.. אין שום צורך לגלגל אותו, אא'כ הוא יוצר מצב של הצטברות מים במרפסת שלא מתנקזים טוב בגללו (לא אמור להיות).

אגב,
דשא סנטטי בשמש מתחמםםםם.. והופך בשמש יוקדת להיות לוהט ממש!
אבל מסתבר שאז בין כה וכה לא תרצו לצאת, כך שזה לא נורא כ''כ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופצת גם על האשכול
צריכה דשא סינטטי איכותי (להגן על יריעות)- 60 מ"ר משהו כמו 7X8
@עברי אנכי יכול לעזור אולי?
או מישהו אחר יודע מה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה