דשא של ויריי

• הוסף לסימניות
איך ניתן ליצור דשא איכותי בויריי?
(כשאני מפעילה את add vray fur to selection המאיה קורסת :( )

תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
תחפרי בפורום זכור לי שכבר שאלו את זה בעבר.
עד כמה שאני זוכר זה קשור לגרסה פרוצה, יכול להיות?

• הוסף לסימניות
לא מוצאת דבר כזה.
האם עוד משהו נתקל בתופעה זו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1200487:
לא מוצאת דבר כזה.
האם עוד משהו נתקל בתופעה זו?
לא זכור לי.
אבל לאחר שאת יוצרת את המשטח, אל תשכחי לבטל היסטוריה, ולאפס את הנתונים של המאש (פרייס).
יתכן שזה מה שעושה לך בעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1200748:
לא זכור לי.
אבל לאחר שאת יוצרת את המשטח, אל תשכחי לבטל היסטוריה, ולאפס את הנתונים של המאש (פרייס).
יתכן שזה מה שעושה לך בעיות.

לא עוזר, הוא קורס גם ממשטח הכי פשוט ובלי היסטוריה בכלל

• הוסף לסימניות
תפעילי את מאיה מחדש,
ובסצינה ריקה תשימי פלאן, תמחקי הסטוריה, ותאפסי נתונים (ליתר ביטחון),
ועליו תפעילי את הדשא.
ונראה מה קורה.

• הוסף לסימניות
מה פרוש לאפס נתונים אחרי מחיקת היסטוריה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1200814:
מה פרוש לאפס נתונים אחרי מחיקת היסטוריה?
כן.
פרייז (FREEZ), כמובן אם הזזת את האובייקט ואז נשתנו הערכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1200766:
תפעילי את מאיה מחדש,
ובסצינה ריקה תשימי פלאן, תמחקי הסטוריה, ותאפסי נתונים (ליתר ביטחון),
ועליו תפעילי את הדשא.
ונראה מה קורה.

זה בעיית גירסה, יש גרסאות של ויריי שזה קורס כשעושים דשא ולא עוזר כלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה