מידע שימושי ד''ש לחברה שנוסעת לסמינריון - אשמח לרעיונות יצירתיים

• הוסף לסימניות
חברה שלי נוסעת לסמינריון ואני רוצה לשלוח לה ד''ש שהיא תקבל אותו בלילה מאחת הבנות שנוסעות איתה
אשמח לקבל רעיונות יצירתיים או מקוריים למשהו שכיף לקבל מחברה
אני גרה רחוק ממנה וחשבתי אולי על משהו שיבטא את הגעגוע- מרחק...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל זה כבר לא מקורי- שלחתי לה למבחנים...
אולי משחק יפה?
סוג קטאן , סו דו יו....
כשהיא תשחק היא תזכר בך...
או סוג כירבולית
בטח יהיה קר בלילה...

• הוסף לסימניות
אולי משחק יפה?
סוג קטאן , סו דו יו....
כשהיא תשחק היא תזכר בך...
או סוג כירבולית
בטח יהיה קר בלילה...
היא פחות בקטע של משחקי קופסא
וכירבולית עכשיו היא קיבלה מאחיות שלה שחזרו מאינשהו...

• הוסף לסימניות
היא פחות בקטע של משחקי קופסא
וכירבולית עכשיו היא קיבלה מאחיות שלה שחזרו מאינשהו...
נעלי בית יפות ומחממות - כדוגמת מיקי מאוס או משו חמוד
לא מדבר אליה?

• הוסף לסימניות
יש לכן רעיון למשפט?

• הוסף לסימניות
מתלבטת
אולי בכל זאת אני כן יביא לה
כירבולית עם הדפסה- ונעלי בית חמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה