תנו לי ביקורת ד א צ' ה 2021

• הוסף לסימניות
וואי
זה גאוני לגמרי:eek:
הסטיילינג
התמונות
הכל
שלמותת
מיוחד!!!
הפסטל פה לכל האורך, מושלם!
הזוי כמה שזה יפה.
אתם שתי תותחים!
מקסים מקסים!
אהבתי מאד את הקונספט והביצוע
תפיסות, תאורות וצבעים יפהפיים.
ומתוקים מתוקים.
סוף סוף מישהו הצליח להכניס אותי להשראת החופש :)
תמונות מדהימות!
:p
ונחמי- הארט והסטיילינג פה מושלםםם!
כבר מחכה
סוף סוף מישהו הצליח להכניס אותי להשראת החופש :)
תמונות מדהימות!
:p
ונחמי- הארט והסטיילינג פה מושלםםם!
כבר מחכה
תודה רבה חברות!
הפירגון לא מובן מאליו
שמחה שאהבתן וזו המטרה להכניס לאוירת החופש...

• הוסף לסימניות
היי כווולם ותודה על הפירגוניםםםחייבת לשתף אתכן בחוויה שלי לעבוד עם רות.. זה היה פשוט כיףףףף !!! ולא רק בגלל המקצועיות שנשפכת ממנה..זה הסבלנות הנדירה שלה לילדים והאנושיות שזה בעיני מעל הכככל !!! את נדירהההה ❤❤❤ ואני רק מחכה כבר לסט המטורף הבא.....חכו גמתם בסלנות

• הוסף לסימניות
חתיכת השראה!
תמונות שלא מספיק לראות פעם אחת!

• הוסף לסימניות
היי כווולם ותודה על הפירגוניםםםחייבת לשתף אתכן בחוויה שלי לעבוד עם רות.. זה היה פשוט כיףףףף !!! ולא רק בגלל המקצועיות שנשפכת ממנה..זה הסבלנות הנדירה שלה לילדים והאנושיות שזה בעיני מעל הכככל !!! את נדירהההה ❤❤❤ ואני רק מחכה כבר לסט המטורף הבא.....חכו גמתם בסלנות
נחמי המדהימה והמוכשרת אין כמוך!!
היה מדהים לעבוד איתך ולצלם את נתי ההורס שלך
ותודה רבה לכל המפרגנות

• הוסף לסימניות
וואו וואו
מטורף
כל שנה אני מחכה לראות את דאצ'ה
רק בשביל התמונות שלך
איך תפציצי הפעם
אהבתי ממששששששש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה