שיניים ד-ח-ו-ף!!!! רופא שיניים לעכשיו, עזרה ראשונה לשן בינה, בבני ברק, מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
יש משהו כזה, רופא נורמאלי שמקבל במוצ"ש בלילה, רק כדי להרגיע את הכאב

• הוסף לסימניות
רופא אני לא מכירה אבל עד הרופא הדבר שהכי מקל זה שן של ציפורן בלי הראש שלא ידקור להניח בין השינים שכואבות ולנשוך חלש לא ללעוס

• הוסף לסימניות
יש לי בבית נרוסין - אחת התרופות הטובות לשיניים!!!!
יעזור?

• הוסף לסימניות
כן, משכך כאבים די חזק (בד"כ עוזר תוך חצי שעה , ל5-6 שעות )
אבל רק אם לא לקחו כמה משככי כאבים אחרים...
אני בבני ברק אזור חזון איש

• הוסף לסימניות
כן, משכך כאבים די חזק (בד"כ עוזר תוך חצי שעה , ל5-6 שעות )
אבל רק אם לא לקחו כמה משככי כאבים אחרים...
אני בבני ברק אזור חזון איש
נשמח מאוד מאוד, זה קרוב לנו, איך אפשר לקחת?

• הוסף לסימניות
תכתבו לי את המייל שלכם ונתכתב בפרטי

• הוסף לסימניות
יש בירושלים מרפאת עזרה ראשונה לשיניים ליד כיכר פאריז, 24\7
זה רופא ערבי... פעם במקרה חירום ממש הלכנו אליו, היה שם חתיכת תור. ושמעתי מעוד שהיו אצלו. הוא מטפל עזרה ראשונה ואח"כ צריכים להשלים אצל רופא.

• הוסף לסימניות
יש בירושלים מרפאת עזרה ראשונה לשיניים ליד כיכר פאריז, 24\7
זה רופא ערבי... פעם במקרה חירום ממש הלכנו אליו, היה שם חתיכת תור. ושמעתי מעוד שהיו אצלו. הוא מטפל עזרה ראשונה ואח"כ צריכים להשלים אצל רופא.
תודה, אבל צריכים בבני ברק

• הוסף לסימניות
כן של הבשמים לא עומד אלא שוכב בין השינים התחתונות לעליונות וללחוץ על זה קצת עם השינים לא ללעוס לי זה הדבר היחיד שעזר
לקח קצת זמן אבל זה באמת עזר, חלקית אמנם אבל זה גם משהו, (זה כאילו הרדים את המקום קצת, בערך כמו שתיה חריפה) תודה רבה

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הכאב זה מדלקת ואז הרופא נותן מרשם לאנטיביוטיקה,
כשהדלקת עוברת כבר לא כואב.

יש לי בבית או שתנסו בבתי מרקחת או שאפשר לקחת "חיזוקית" בכמות המירבית שרשום וזה עוזר כמו אנטיביוטיקה.

בהצלחה ורפואה שלמה

• הוסף לסימניות
גם אני סובלת מכאבים בשיני בינה
יש 3 דברים מאד מומלצים שמרגיעים זמנית את הכאב
1 שטיפת הפה במי מלח
2 לבצע עיסוי קל ולהניח קומפרסים קרים על הלחי ( באזור השן הכואבת )
3 לשתות קצת ערק ( נשמע מוזר אבל מאד מקל...)
כמוכ 2 כדורי אקמול ירגיעו את הכאבים לכמה שעות הקרובות
רפואה שלמה.

• הוסף לסימניות
גם אני סובלת מכאבים בשיני בינה
יש 3 דברים מאד מומלצים שמרגיעים זמנית את הכאב
1 שטיפת הפה במי מלח
2 לבצע עיסוי קל ולהניח קומפרסים קרים על הלחי ( באזור השן הכואבת )
3 לשתות קצת ערק ( נשמע מוזר אבל מאד מקל...)
כמוכ 2 כדורי אקמול ירגיעו את הכאבים לכמה שעות הקרובות
רפואה שלמה.
כבר לא עוזר שום משככי כאבים (גם לא 2 אקמול ו2 נורופן ביחד) שתיה חריפה עוזר קצת

• הוסף לסימניות
בדרך כלל הכאב זה מדלקת ואז הרופא נותן מרשם לאנטיביוטיקה,
כשהדלקת עוברת כבר לא כואב.

יש לי בבית או שתנסו בבתי מרקחת או שאפשר לקחת "חיזוקית" בכמות המירבית שרשום וזה עוזר כמו אנטיביוטיקה.

בהצלחה ורפואה שלמה
זה כנראה לא דלקת זה פשוט שן רקובה שצריך להעיף אותה, וזה כאבים שלא נגמרים ולכן זה קשה

• הוסף לסימניות
גם נורופן זה מעולה
ממליצה ממש להתקשר לרופא אונליין ולבקש מרשם לאנטיביוטיקה עוד לפני הרופא
לקחת משככים סביב השעון ולא לחכות לכאבי תופת
רפואה שלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה