דרוש מידע ד מ מאפים

• הוסף לסימניות
בכל ליל שישי יש מכירה בשכונות ירושלים של עוגות ומאפים ממאפיית דמ מאפים
למישהו יש את הטלפון או המייל שלהם ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נסה אולי באנטקוביץ'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ד. מ. מאפים זה מאפיה של דורלכר, אין קשר לא לאנטיקוביץ ולא לקופות הצדקה.
יש זכיין לכל איזור, אין דין בתי הכנסת בירושלים לאלו שבמודיעין עילית למשל.

• הוסף לסימניות
העוגות שלהם אכילות ?
העוגיות שלהם נמכרות ב'הצבי' כשהם ארוזות מחדש (קוד יצרן: 2195) . ב'בוסקילה' וב'דגנית עין בר' על המדף לפי משקל ומפזרים מעל אבקת סוכר...
לגבי עוגות, לך למקרר בקונדיטוריה הקרובה ותבדוק מי היצרן... אם כי העוגות שלהם שלא בקירור פחות מוצלחות לדעתי.

• הוסף לסימניות
זה תמיכה למשפחות בני התורה בשכונה
ומגיעה כמות מתאימה לכל שכונה
אי אפשר/לא הוגן להגיע ולקחת את כל הפריטים.
לא נראה לי שזה תמיכה. מוכרים את זה פה בחנויות באותו מחיר.

• הוסף לסימניות
עוגות הגבינה והקרם של אנטיקוביץ נמצאות בהרבה מאפיות הגורמה באזורים החרדים. והן בהחלט אכילות, והרבה יותר מזה.
זה נכון שיש להם גם דליי עוגיות שלא תמיד עושים חשק.

• הוסף לסימניות
עוגות הגבינה והקרם של אנטיקוביץ נמצאות בהרבה מאפיות הגורמה באזורים החרדים. והן בהחלט אכילות, והרבה יותר מזה.
זה נכון שיש להם גם דליי עוגיות שלא תמיד עושים חשק.
בב"ב ראיתי עוגות חלביות ב22 ש"ח (באביחיל זה נמכר ב49 ש"ח)

• הוסף לסימניות
זה מוגבל?
תבואו מהראשונים ותקנו כמה שתרצו
בדיוק היום נזכרתי באשכול הזה בעקבות מקרה שקרה...
ותרשו לי לשתף קצת.
יש אצלנו אדם צדיק שעושה מכירה קבועה של מאפים וכד' במחירים אפסיים.
גם השנה הוא הביא כמות גדולה מאד של עוגות גבינה במחירים ממש זולים.
אבל...
העוגות כנראה הגיעו בשעה 12 בצהריים,
באה אישה אחת שכנראה קפצה על המציאה ולקחה את כל המשטח שהיה שם...
מה שקרה שבשעה 1 כשיצאו אברכי הכולל כדרכם לקנות מאותו אדם לא נותר להם אלא מס' קראוסונים ופסי שמרים במקום עשרות פסי עוגות מושקעות שעמדו בצד מכוסים בקרטון.
כל מי שהעז להתקרב לשם מיד קיבל גערה ''סליחה, זה פרטי''.
ואני שואלת את עצמי האם אין גבול לבנ''א?
אין לי בעיה עם כך שמי שמגיע קודם זוכה ויכול לקחת מה שרוצה וכמה שרוצה.
אבל עד כדי כך??
איפה דרך ארץ? איפה בן אדם לחברו? אז מה אם זה נעשה בדרך ''חוקית וצודקת''. מה עם חשיבה על הזולת?
האם כך שאנחנו מצפים מהחברה שלנו להתנהג? שכל אחד ייראה את הריבוע שלו וזהו! בלי לבדוק רגע, אולי יש כאן מישהו שמפסיד.. אולי יש כאן מעשה כשר בריח מעופש?
אז נכון שג.נאות גם אני בעצם הפסדתי קצת מהעניין כי בקושי הספקנו לקנות משהו.
אבל האמת שב''ה אין לי בעיה לאפות בעצמי, (יותר מורכב אבל תודה לה' שאפשר,) וגם לקנות ממקום אחר יקר יותר.
אני רק חושבת על אותם עשרות אברכים שרגילים בכל פעם לבוא ולהרשות לעצמם פינוק כזה לכבוד החג.

כנראה השנה שולחן אחד יהיה מלא וגדוש וכל השאר.... שיסתדרו.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה