ד"ר גרנות - מגביה שפלים...! האומנם?!

• הוסף לסימניות
ראיתי מודעה בעלון פרסומי
שלד"ר גרנות יש שיטה טבעית
להגבהת נמוכי קומה.
לפני שאתם מתלהבים,
בדקו האם עברתם את גיל 20...:)
כי זה מיועד לאנשים שנמצאים עוד עמוק בטיפשעשרה
(וממילא אז אכפת להם מהגובה שלהם;))

אשמח לשמוע:
מישהו מכיר את השיטה?
ניסה אותה?
איך התוצאות?

ובכלל, אתם ממליצים על הד"ר הזה, או ש...?

תודה רבה מראש!
די דחוף לי, בשביל מישהו שמתקרב לגיל... (שידוכים:eek:)

• הוסף לסימניות
שמעתי על שיטה שבה ע"י טפיחות על בית החזה, קרוב לגרון
מעוררים איזו בלוטה שמשחררת את הורמון הגדילה
אין לי עוד פרטים מעבר לזה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד על כל שיטה, וגם ובמיוחד על שיטתו של ד"ר גרנות.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;835557:
ראיתי מודעה בעלון פרסומי
שלד"ר גרנות יש שיטה טבעית
להגבהת נמוכי קומה.
לפני שאתם מתלהבים,
בדקו האם עברתם את גיל 20...:)
כי זה מיועד לאנשים שנמצאים עוד עמוק בטיפשעשרה
(וממילא אז אכפת להם מהגובה שלהם;))

אשמח לשמוע:
מישהו מכיר את השיטה?
ניסה אותה?
איך התוצאות?

ובכלל, אתם ממליצים על הד"ר הזה, או ש...?

תודה רבה מראש!
די דחוף לי, בשביל מישהו שמתקרב לגיל... (שידוכים:eek:)
האם הייתם אצל אנדוקרינולוג? יש רופא מצוין דר' הירש דתי ואמריקאי מקבל בקניון האחים ישראל בתלפיות ממאוחדת לא ידוע לי מעוד קופ"ח

• הוסף לסימניות
קודם כדאי לבדוק מה מציעה הרפואה הקונבציונלית, ולפנות לאנדוקרינולוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה