ד"ר טורפז מבני ברק

• הוסף לסימניות
מישהי שמעה עליו?
(מנטרל אלרגיות...) יש המלצות?

• הוסף לסימניות
כן שמענו עליו לא מכיר אישית לא יכול להמליץ
המשפחה שלי אומרת שהוא עוזר למרות שאחרי כמה שנים אצלו הם עברו לשיטה אחרת (הם כנראה קבלו על עצמם לבדוק את כל השיטות האלטרנטיביות)
איך שלא יהיה זוג חביב

• הוסף לסימניות
ודודתי הלכה למישהי בירושלים שכמעט גמרה אותה...
צריך לברר היטב!!!

• הוסף לסימניות
מזתומרת? גמרה אותה?

יש בזה סיכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;585151:
יש בזה סיכון?
אני לא יודעת לגבי מי ששאלת, רק רציתי להסב תשומת לב.
בתחום הזה יש חוסר ידע של הלקוחות, ויש כאלו שמנצלים זאת.
דודתי סבלה מכאבי גב(!) קשים מאד. אחותה מאד מאמינה במישהי מירושלים שמנטרלת אלרגיות (מה הקשר? גם אני לא יודעת) ושכנעה אותה ללכת אליה.
ההיא עשתה כל מיני דברים שגרמו לדודתי כאבים נוראים עוד יותר, וכשהלכה אח"כ לרופא, הוא אמר לה שלכאורה המצב החמיר כי מישהו שלא יודע איך לטפל- ניסה "לעזור".
אז אני ממש לא יודעת, אבל צריך לברר היטב! (ולא כל בעיה זו אלרגיה....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה