ד"ר יורם שטרן אא"ג-מי מכיר?

• הוסף לסימניות
לשני ילדים מנוזלים כרונית שכלוווום לא עזר...
לא הומופטיה, ולא אף תרופה.
ניסינו להוריד חלבי-זה עזר רק לאחת מהם.
הלכנו לשני רופאים אא"ג וגם לאלרגולוג.
פתרון באופק אין.
המליצו לי על הרופא הזה, אשמח למידע או המלצות. תודה!

• הוסף לסימניות
מצטרף למשי
אדם זהב וגם רופא מצויין.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם הוא טיפל למישהו פה בנזלת כרונית.

• הוסף לסימניות
בקשר לנזלת כרונית אין לי מושג,
בניתוחי פוליפים-כפתורים-שקדים הוא הרופא מס' 1.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו ניתחנו אצלו - רופא מיוחד! ממליצה בכל פה!

• הוסף לסימניות
הוא רופא מצוין. במאוחדת הוא מקבל בקופה.
אני לא יודעת אם יש לו פתרונות שאן לאחרים. אם את הולכת על ניתוח אומרים שהוא מספר .
ובכלל רופא נחמד מאוד.
יש רופאת א.א.ג. מצוינת שגם מנתחת ללא הרדמה כללית נקראת אירנה לוויט היא מקבלת בכוכב יאיר.
הייתי אצלה עם הבן שלי. (הבעיה נוזלים) וממש הינו מרוצים מהשרות והאבחנה. ובכלל נתנה לנו טיפול שמאוד עזר. (אחרי שהיינו אצל לפחות א.א.ג)

• הוסף לסימניות
ממש סיעתא דשמיא אני בדיוק מחפשת המלצות על א.א.ג להתייעצות לפני ניתוח שקד שלישי. יש למישהו עוד פרטים על הרופא הנ"ל. איפה הוא מקבל בארץ? מס' טלפון?

• הוסף לסימניות
באיזה קופה את?
אני יודעת שמאוחדת הוא מקבל בקופה. ושמעתי שגם במכבי אבל בזה אני לא בטוחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;680880:
באיזה קופה את?
אני יודעת שמאוחדת הוא מקבל בקופה. ושמעתי שגם במכבי אבל בזה אני לא בטוחה.

אני בכללית.
הוא מקבל פרטי גם? מאיפה הוא בארץ?

• הוסף לסימניות
תבדקי אם הוא מקבל בכללית.
הוא עובד במרכז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;680917:
תבדקי אם הוא מקבל בכללית.
הוא עובד במרכז.

בדקתי ואכן יש לכללית הסדר עם רופא בשם דר' שטרן יורם יהושע שמקבל בפתח תקוה. יש לך מושג אם זה הוא?

• הוסף לסימניות
רופא מעולה
אם את רוצה המלצות...
ניתן לך טלפון באישי
אחרי ניתוח פוליפים הכל עבר מעולה חוץ מ.. נזלת
ברור שזה ירד לחצי כמות
הוא טוען שזה עובר עם הזמן... הניתוח היה סה"כ לפני חודש +

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;682931:
רופא מעולה
אם את רוצה המלצות...
ניתן לך טלפון באישי
אחרי ניתוח פוליפים הכל עבר מעולה חוץ מ.. נזלת
ברור שזה ירד לחצי כמות
הוא טוען שזה עובר עם הזמן... הניתוח היה סה"כ לפני חודש +

אשמח לקבל המלצות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה