מידע שימושי ד"ר מייק טורצקי - אורטודנט

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
עומדת לסגור עם רופא זה לטיפול שיניים עבור 2 בנות
אשמח לשמוע חוות דעת.
קראתי כאן בפורום חוות דעת שונות
מעניין אותי לדעת על אנשים שעשו לפני מספר שנים ועדין מרוצים.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בת דודה עשתה אצלו לפני כמה שנים
מרוצה עד היום !

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצלו לפני כ 6 שנים ואני מאוד מרוצה עד היום
הטיפול היה קצר יחסית ויעיל והוא רופא ממש חביב
וכמובן מחיר זול יחסית לשוק

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצלו טיפול הוא בן אדם נחמד, אדיב והטיפול גם זול
אבל צריך להיות עקשן לא להוריד את הקוביות עד שאתם מרוצים לגמרי לגמרי מהטיפול לא מספיק שהוא יגיד לכם שזה מה יש וזה מאד יפה..
אחותי התחרטה אחר כך מאד....

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת אורטודנט
הבנתי שזו שיטה שמסיימים את הטיפול תוך 6 ח'
האם זה לא מסוכן?
אם זה כ"כ מוצלח, מדוע רוב הרופאים לא מטפלים בשיטה זו?
אודה לחוות דעת

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת אורטודנט מומחה ,לבחור, אשמח לשמוע המלצות ל"מאוחדת"

• הוסף לסימניות
עשיתי אצלו לפני כ 15 שנה ומרוצה מאד!!!

• הוסף לסימניות
מרוצה מאוד מאוד!!!!!
רק טוב יש לי לומר עליו ב"ה!!
מומלץ בחום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה