רופא ד"ר מייק טורצקי אחרי כמה שנים - יש גם דיס?

• הוסף לסימניות
אודה ממש למידע על ד"ר מייק. חשוב לי ממש.
גם דיס (בפרטי) יעזור מאד מאד.
בבקשה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מרוצים מאד!
ממליצים

• הוסף לסימניות
אני אחרי אינויזיליין אצלו ומרוצה ממש
(סיימתי לפני 9 חודשים בערך)

ד"ר מייק מקצועי ואדיב.

חשוב לציין שכדאי להצליח בתהליך אצלו יש להקפיד ממש על הכללים שלו - להיות עם הקשתיות כל הזמן פרט לזמני אוכל וצחצוח שיניים .
למרות שלי הוא אמר שאפשר לאכול עם זה - וכך עשיתי

• הוסף לסימניות
חברה, תקשיבו
יישור שיניים תעשו רק אצל ד"ר מייק!!!
הוא אדיב, מקצועי וסבלן.
נכון- הוא בריטי וככה זה בריטים...
הוא לקח לי חצי מחיר ממה שרופאים אחרים הציעו וחסך לי עקירות של 4 שיני בינה ועוד 2 שיניים רגילות.
הזמינות שלו,
האחריות
האדיבות- שם לי מוזיקה לבחירתי בטיפול ארוך של שעה וחצי.
ממליצה ממש!!
קחו דוגמא לסיפור: היה צריך לשים לי מרחיב לסת בחך והוא אמר לי שלא כדאי לי שהוא ישים את זה לפני פסח כי יהיה לי קשה עם לאכול מצות עם זה.
הוא שם לי אחרי פסח והיה סיוט עם זה אבל הוא הכין אותי לזה מראש.
אני כבר כמה שנים אחרי ונשאר לי יפה ומסודר מאוד כאילו הרגע סיימתי.
כמובן צריך להקפיד על מה שהוא אומר (אני סופר מקשיבה)
כשהיה צריך גומיות לשים ואת הפלטה השקופה בלילה.
זה נהיה חלק מהצחצוח שיניים בלילה וזה כבר מוזר לי בלי זה...
הוא גם עושה הנחה לבחורים מישיבת חברון או קרוב משפחה שלהם מדרגה ראשונה. אני חושבת שגם לעוד ישיבות.
הוא ישר כמו סרגל. שלחתי אליו מישהו לניקוי (כמו שיננית) והוא אמר לו שלא כדאי לו לעשות את זה כי השיניים שלו גם ככה נופלות (כתרים, והרבה מהשיניים מודבקות ושבורות)
הוא לא מחפש את הכסף אלא את הטובה של הפציינט.
אם יש עוד שאלות ספציפיות- אני כאן:)

• הוסף לסימניות
כמו שכתבתי למעלה אחרי 14 שנה מהיישור. ותודה לה' הכל מצויין. זכור ממש לטוב באישיותו ובתחושה נעימה במהלך הטיפול

• הוסף לסימניות
@blueberry @Ruti Kepler @חני 100
אודה לכן מאד אם תוכלו לשתף אותי במידע ובנסיון שיש לכן.
זה ממש דחוף לי... תודה.
הנסיון שלי טוב מאד.
כמובן צריך לדייק בהוראות.
יצויין שלא שמנו שומר מצב למרות המלצתו, וזו הייתה טעות, אנחנו עכשיו בדרך לתקן אותה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה