רופא ד"ר מיכאל קוג'ינסקי ממאוחדת...?

• הוסף לסימניות
(מקבל קש"ר, במאה שערים). יש למישהו המלצה או להיפך? תודה.

• הוסף לסימניות
אדם נעים. מתייחס יפה לילד / ה ולהורה.
עושה רושם רציני ומקצועי.
נותן מספר טלפון שבו אפשר להתייעץ אתו בעת הצורך (למעקב על השפעת הכדור לטוב ולמוטב).
יש לך שאלה ספציפית?

• הוסף לסימניות
וותיק מאד עם מליון שנות נסיון וכן מצליח כמעט תמיד לקלוע למחלה ..ולתרופה בעזר''ישווה ממש ומומלץ בחום

• הוסף לסימניות
יש עוד המלצות?
לא מצאתי מידע עליו בשום מקום
חוץ מחברה שהלכה והמליצה
חשוב לי לשמוע על רמת המקצועיות
(ואיך מסבירים את זה שיש לו תורים זמינים?)

תודה!

• הוסף לסימניות
יש עוד המלצות?
לא מצאתי מידע עליו בשום מקום
חוץ מחברה שהלכה והמליצה
חשוב לי לשמוע על רמת המקצועיות
(ואיך מסבירים את זה שיש לו תורים זמינים?)

תודה!
מקפיצה
זה דחוף לי ממש!!!
כל מידע יעזור
בעיקר לגבי המקצועיות שלו
תודה!

• הוסף לסימניות
א
מקפיצה
זה דחוף לי ממש!!!
כל מידע יעזור
בעיקר לגבי המקצועיות שלו
תודה!
אשמח לקבל טל' לקביעת תורים.
כי כשהתקשרתי למאוחדת לא קיבלתי את המס' שלו.
האם צריך הפניה קודם?
התפתחות הילד לא מסכימים לקבוע לי תור עד שאין המלצה מהקל"ת באבחון....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה