רופא ד"ר מסיקה קלוד - המלצות

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצות על ד"ר מסיקה קלוד - רופא עיניים
למבוגרים (לא מידי, סביבות גיל ה - 40)
מכירים
או שיש המלצה על רופא מקצועי אחר באזור ירושלים.

• הוסף לסימניות
מהיכרות שלי - מומלץ מאוד.
מניסיון לצעירים,
מקצועי, אדיב, מומחה.

• הוסף לסימניות
מהיכרות שלי - מומלץ מאוד.
מניסיון לצעירים,
מקצועי, אדיב, מומחה.
התמיהה שלי היא למה יש אצלו כ"כ הרבה תורות פנויים
אם הוא מומלץ ומומחה?

• הוסף לסימניות
אם הוא מומלץ ומומחה?
אין לי מושג.
היינו אצלו לפני 4-5 שנים ולא היה הרבה תורות פנויים, זכור לי שחיכינו למעלה מחודש לתור.

• הוסף לסימניות
רופא מעולה.
הוא מקבל אצלכם בקופה? איזה קופה את?
אני הייתי נוסעת אליו לירושלים ממודיעין עילית.
לאחרונה ביקשתי תור אליו ואמרו שכבר לא מקבל הקופה לצערי. (לאומית)

• הוסף לסימניות
אם הוא מומלץ ומומחה?
מהנסיון שלנו במרפאה בבניין הפעמון - הוא עובד המון שעות, והמערכת קובעת אליו תורים ברציפות, בהפרשים של דקות בודדות.
הרבה פעמים מגיעים אליו ויושבים שעות לחכות לתור, כי אין באמת סיכוי שהוא יצליח להכניס את כולם בזמנים שנקבעו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה