כנ"ל, עשה לבן שלי חשיפה כירורגית כהכנה לטיפול אורתודנטי ב2 שיניים.גם אני הייתי אצלו
עובד מהר
בלי כאבים
ומאוד מאוד אנושי
איפה מנצל?שמנצל
אכשהו נשמע שזה אותו מתלונן שהתלונן בעמוד קודםאיך נועם ברוק הצליח לקנות לו כאלו אויבים שמנסים ללכלך עליו בכל דרך?
תמהני.
שילמתי 800 שחממליצה גם על ד"ר נועם ברוק!!!
רופא מהיר, אנושי, והעיקר-בלי כאבים, והחלמה מהירה.
רק דבר אחד שאשמח לדעת-כולם כתבו שיש לו מחירים הוגנים, וכו'.
הכוונה במרפאה הפרטית שלו? או שיש דרך אחרת?
עשיתי אצלו שן אחת ושלמתי ממש יקר. שווה לי המחיר בשביל שן נוספת, ולא להפסיד ימי עבודה,
אבל אם יש אופציה במחיר יותר הגיוני-יותר מאשמח לדעת.
במרפאה פרטיתאני פי 2.
במרפאה הפרטית? או דרך קופ"ח?
הוא עובד במאוחדת ועולה 500 ש"חאו שיש דרך אחרת?
רק לציין שבמאוחדת זו עקירה רגילה בלי ציוד מיוחד שקיים רק במרפאה שלו, הבדל של שמים וארץ שלא יאומן!הוא עובד במאוחדת ועולה 500 ש"ח
לי לאחרונה לקח 1200..תכלס כמה הוא לוקח לעקירה בלי הנחה?
זה ממש תלוי שן,תכלס כמה הוא לוקח לעקירה בלי הנחה?
לי לקח 1600. (לעקירה נראה לי די רגילה, בלי סיבוכים מיוחדים...)תכלס כמה הוא לוקח לעקירה בלי הנחה?
הבעיה שבירושלים-הוא עובד רק עם סרטן הפה, ובערים אחרות (ניסיתי ביתר)הוא עובד במאוחדת ועולה 500 ש"ח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים