ד"ר נועם ברוק לעקירה כירוגית, מישהו מכיר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יודעת מה סביבות המחירים לעקירות כירוגיות?

• הוסף לסימניות
בלת"ק אני עשיתי אצלו עקירה כירורגית והייתי מרוצה מאד, נסעתי במיוחד מבני ברק
עושה הנחה לאברכים

• הוסף לסימניות
הייתי אצלו,
ואמר שזה יתמשך עוד כמה ימים, מקווה בעז"ה שיהיה מי שיחגוג את סיום הסיוט, ה' ישמור

• הוסף לסימניות
דר' נעם ברוק
מומחה לכירורגית פה פנים ולסתות
רופא בכיר, המרכז הרפואי בית החולים ברזילי.
מרפאה פרטית , קטמון ירושלים.
052-4206525

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אני צריכה לעקור שן בינה חצי כלואה. הרופא שלי לא מסכים לעקור . אומר שיושב על העצב
מבינה שאצל ד"ר ברוק זה אפשרי נכון? אשמח לעוד המלצות. מלחיץ אותי קצת

• הוסף לסימניות
טוב אז אחרי עקירה במוצש האחרון אצל דר ברוק
שכבר שכחתי מזה.
ממליצה בחום!!!!
4 דקות על הכסא ואת אחרי....

מקצועי מאוד, נחמד מאוד
עשה לי את זה בלייזר, עקירה מורכבת שקופ"ח לא הסכימו,
עשה לי ללא תפרים ללא כאבים....

אין לך מה לחשושש אפילו לרגע.

• הוסף לסימניות
זה היה שן שקרובה לעצב?

• הוסף לסימניות
אני הייתי אצלו עם עקירה מסובכת מאד (כך לדבריו) ובוך ה' הוא הצליח לטפל וכמעט לא היו כאבים אחרי הטיפול.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה