כן לוקח לו כמה זמן עד שעונה במייל לי ככה היה בכל אופןיפה..
תודה על כל ההמלצות מענין שהוא נשמע כזה מומחה
ואם כל זאת הוא עונה בטלפון ולא מזכירה או משהו..
שלחתי לו תמונה במייל בינתיים לא עונה. מקוה שיוכל לעשות את זה
תודה לכולם
תודה.כן לוקח לו כמה זמן עד שעונה במייל לי ככה היה בכל אופן
יש לו תורים מאוד קרוביםתודה.
חשבתי כבר אם לא עונה מה זה אומר שצריך ללכת לבי"ח.. אולי זה מדי מסובך.
טוב נחכה לתשובה ממנו
יש לו בד"כ תורים קרובים או צריך לחכות הרבה זמן?
זה הטיפוס....בינתיים לא עונה בטלפון שלחתי לו כבר את המייל לפני שלוש שעות
ודיברתי איתו שניה לפני זה
אני הייתי אצלו עם עקירה מסובכת מאד (כך לדבריו) ובוך ה' הוא הצליח לטפל וכמעט לא היו כאבים אחרי הטיפול.
בהצלחה
עשה לכם PRP?אני עשיתי אצלו שן שלא קרובה לעצב אבל מכירה מישהו שעשה אצלו עקירה ממש משמעותית ומסובכת
עשה את זה במהירות ללא כאב במקצועיות ממולץ ממש
יש מחיר לאברכים ולשאינם..אשמח לדעת
מה המחיר לעקירת שן בינה כלואה.
(יש לי ארבע, רוצה לדעת כמה גדולה המשכנתא..)
לא אמור להיות דימום 4 שעות זה מוגזםסליחה שאני מקפיצה פה,
אבל כבר כמה שבועות שהיה לי דלקת חניכיים, תכלס היום הייתי אצל הרופא שיניים והוא עשה 8 צילומים, 4 רגילים ו4 של שיני בינה,
ואז הוא אמר לי שכל השיני בינה שלי יצאו עם חורים, לפני חצי שנה עדיין אמרו לי שאין סיכוי שהם יצאו....
ממש התעקשתי איתו שיוציא את כולם עכשיו על המקום כי אין לי כוח להימרח בסוף התפשרנו והוא הוציא שתיים.
לא ידעתי לקראת מה אני הולכת.... כאבי תופת!! דימום שלא נעצר!!
זה נורמלי? עשיתי את זה לפני 4 שעות....
כמה זמן זה אמור להיות ככה?
ואם יש מישהו שיש לו ניסיון איך מקלים על זה....
ועוד דבר אני בחרדות שהוא הוציא לי סתם שיניים וזה לא היה שיני בינה. זה יכול לקרות??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים