דרוש מידע ד"ר נורמן אהרונוביץ' - עינית

• הוסף לסימניות
לבן שלי יש משקפים למיקוד מד"ר נורמן ארונוביץ והוא מרוצה מאד ב"ה.
הוא גם התלונן על כאבי ראש ועייפות בלימוד הגמרא.

• הוסף לסימניות
אני ממש ממליצה על ד'ר אהרונוביץ - הבן שלי התקשה בקריאה והיינו אצל טובי המורות קריאה למינהם וכל הזמן היתה בעיה בדיוק... עד שחשבנו שזה אולי מיקוד... שמענו על דר' אהרונוביץ והלכנו אליו.. והתאים לו משקפיים ואיזה כמה תרגלי עיניים שאנחנו נעשה במשך חודש
באותו השבוע כבר ראינו שיפור... ואחרי חודש כבר קרא חלק...
עכשיו לאחר שנתיים אנחנו חווים שוב קושי בדיוק - וכנראה משהו ישתנה במספר במשקפיים.. אנחנו חוזרים אליו.. מקווה לטוב...

• הוסף לסימניות
לצורך התאמת מספר לבחור עם מספרים גבוהים, יש מה ללכת אליו? מצדיק את המחיר?
כי אין בעיות במיקוד ראיה. רק להתאים מספר. ואני מבינה שהוא מומחה לבעיות במיקוד ראיה.
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
לצורך התאמת מספר לבחור עם מספרים גבוהים, יש מה ללכת אליו? מצדיק את המחיר?
כי אין בעיות במיקוד ראיה. רק להתאים מספר. ואני מבינה שהוא מומחה לבעיות במיקוד ראיה.
מה אומרים?
הוא מומחה במיקוד.

בשביל מספר לכי לאופטומטריסט טוב

• הוסף לסימניות
האם משהוא שמע על ד"ר טוביה גילברט?
מומחה בעינים וגם במיקוד ראיה
עש המלצות עליו?

• הוסף לסימניות
יש את נעמה ליפסון, מקבלת בב"ש ובים
מצוינת!

• הוסף לסימניות
לגבי נורמן אהרונוביץ,
הוא מתאים משקפיים למיקוד, יש שם מבחר מסגרות?

• הוסף לסימניות
יש המלצה למיקוד ראה באזור המרכז. בני ברק והסביבה? כמו"כ יתכן שארנוביץ ימצא בעיה שאחרים לא עלו עליה?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
@בועות
יכולה להמליץ מנסיון על אבי עבודי מאופטיקה טל במרום נווה
מתאים משקפיים למיקוד ראיה (ולא רק)

• הוסף לסימניות
אשמח להתייעצות לגבי משקפיים אצל נורמן אהרונוביץ
היינו אצלו בבדיקה והמליץ על משקפיים
אמרו לנו במשרד שאפשר לעשות את המשקפיים גם בחנות אחרת
יש עניין לעשות דווקא אצלו שאז המחיר מאוד יקר ומקבלים רק 50% החזר מהקופה?
או שאפשר ללכת לאופטיקה אחרת עם תוצאות הבדיקה ולעשות שם את המשקפים ?
אשמח לכל מידע!
@ל. ב. גרפיקס @ספרינגית

• הוסף לסימניות
למישהו יש את המספר של ד"ר נורמן?

• הוסף לסימניות
מקבל גם במעלה בירושלים

• הוסף לסימניות
מקבל גם במעלה בירושלים
@shs מעלה זה רק באידיש או גם בעברית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי לא נראה לי שהדוקטור יודע אידיש
המזכירות מדברות גם באידיש
לא הייתי בשאר הדברים רק אצלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה