ד"ר סיני שרון בסניף מכבי ר' עקיבא בבני ברק - המלצות בבקשה

• פותח הנושא zap
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום רב!
מישהו מטפל אצל ד"ר סיני שרון בסניף מכבי ר' עקיבא בב"ב ויכול להמליץ עליו?
אני מחפשת רופא לאבי, יסודי, מקצועי נעים, עם אורך אורך רוח ואדיבות שמתאים לאנשים מבוגרים וזקנים. שנותן מרשמים והפניות בנוחות. ואם אפשר גם דרך המחשב אתר מכבי וכו'.
ראיתי באתר שיש לו זמינות לתורים קרובים. חשוב לדעת אם אין צורך לחכות אצלו זמן רב מדי בתור, כי לאדם זקן הדבר קשה עד בלתי אפשרי.
המיקום של הרופא הזה נראה לי יכול להתאים לו, וגם האפשרות לקבוע לו תור דרך המחשב וכנראה גם לבקש בקשות למרשמים, הפניות וכו'. וכך אוכל לעזור לו ולהקל עליו את העניין לגבי תרופות קבועות ודחופות שלו.
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר ויכול להמליץ. אפשר לכתוב גם בפרטי במיוחד אם יש דיס המלצות.
תודה!

• הוסף לסימניות
שלום רב!
מישהו מטפל אצל ד"ר סיני שרון בסניף מכבי ר' עקיבא בב"ב ויכול להמליץ עליו?
אני מחפשת רופא לאבי, יסודי, מקצועי נעים, עם אורך אורך רוח ואדיבות שמתאים לאנשים מבוגרים וזקנים. שנותן מרשמים והפניות בנוחות. ואם אפשר גם דרך המחשב אתר מכבי וכו'.
ראיתי באתר שיש לו זמינות לתורים קרובים. חשוב לדעת אם אין צורך לחכות אצלו זמן רב מדי בתור, כי לאדם זקן הדבר קשה עד בלתי אפשרי.
המיקום של הרופא הזה נראה לי יכול להתאים לו, וגם האפשרות לקבוע לו תור דרך המחשב וכנראה גם לבקש בקשות למרשמים, הפניות וכו'. וכך אוכל לעזור לו ולהקל עליו את העניין לגבי תרופות קבועות ודחופות שלו.
אשמח לשמוע אם מישהו מכיר ויכול להמליץ. אפשר לכתוב גם בפרטי במיוחד אם יש דיס המלצות.
תודה!
יש את ד"ר עדיאל רויטמן מרחוב הרב שך
ממש נחמד ולא מחכים אצלו בתור
ולא יודע אם זה קשור אבל הוא גם רופא גריאטרי ביה"ח מאיר

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור לך, ביררתי קצת עליו, וזה מה שמופיע

1. מאת אברהם בן זיקרי ** מתאריך 21/09/2022:
    דוקטור סיני שיהיה בריא רופא משפחה מספר 1.
    גם רופא, גם בדרן, גם מספר בדיחות, גם מצחיק, קשוב
    והכי חשוב מומחה לכל. שווה להגיע בשבילו מסוף העולם.
    לכל מי שיגיע ב100% לא יצא מאוכזב.
  2. מאת מור עזר** מתאריך 10/03/2022:
    ד"ר סיני שרון רופא אנושי ומקצועי!!!!!!!
    לכל מי שמהסס,
    הרופא הכי קשוב למטופלים שלו ומגלה סבלנות רבה
    ממליצה בחום
  3. מאת סוניה כהן** מתאריך 14/03/2021:
    רופא מדהים, אדיב, סבלני וקשוב שירבו רופאים כמוהו.
  4. מאת זיוה אופיר** מתאריך 12/03/2020:
    עברנו לגור בגני תקווה והתחלנו לבקר אצל ד"ר סיני שרון. רופא מקצועי שמטפל ברצינות בכל בעיה שמציגים לו ושולח לבדיקות ולרופאים מקצועיים לפי הצורך.
    אדם אדיב וסבלני .מאוד נוח להגיע למרפאה נגישות לנכים .
  5. מאת משואה גורן** מתאריך 19/08/2019:
    אני אף פעם לא כותבת אם לא מגיע..
    רופא מדהים!!!
    הייתי בקליניקה שלו בגני תקווה וקודם כל החדר המתנה והחדר שלו לא מרגישים כמו קןפת חולים...
    ובכללי ממש ניסה לעזור והיה עם מלא סבלנות כלפיי
    ממליצה בחום
  6. מאת אבי שלום** מתאריך 22/05/2017:
    ברצוני לשבח את ד"ר סיני שרון אני בתאונת עבודה כבר שנה אני חושב שזה רופא מיספר 1 שיש לו הרבה סבלנות ואדיבות כלפי המטופלים שלו הוא בפרט מקצועי בתחומו קשוב ונענה לכל שאלה אני חושב שמכבי זכתה בו וכן ירבו כמוהו עוד הרבה אני היתי מטופל שלו באור יהודה וחבל שלקחו אותו מובן מאליו ועיברו אותו לבני ברק עים כל הקושי שלי אני לא מבתר עליו ואני נוסעה עד בני ברק בשביל בדיקה כי אני סומך רק עליו ולא על אף רופא אחר כי ניתקלתי ברופאים שלו היתי נותן להם סמחות לטפל לו רק בבני אדם אלה גם לא בנמלה עצוב וטוב שקח שיש את ד"ר סיני שה' יברך אותו בברכה אבי שלום מאור יהודה...
  7. מאת נחום קאהן** מתאריך 08/12/2016:
    אחלה של רופא
  8. מאת אלי לוי** מתאריך 05/06/2016:
    ד״ר שרון סיני רופא מעולה. מאתר בעיות רפואיות במהירות ובמקצועיות רבה.

• תודה
Reactions: zap
  • הוסף לסימניות
אולי זה יעזור לך, ביררתי קצת עליו, וזה מה שמופיע

1. מאת אברהם בן זיקרי ** מתאריך 21/09/2022:
    דוקטור סיני שיהיה בריא רופא משפחה מספר 1.
    גם רופא, גם בדרן, גם מספר בדיחות, גם מצחיק, קשוב
    והכי חשוב מומחה לכל. שווה להגיע בשבילו מסוף העולם.
    לכל מי שיגיע ב100% לא יצא מאוכזב.
  2. מאת מור עזר** מתאריך 10/03/2022:
    ד"ר סיני שרון רופא אנושי ומקצועי!!!!!!!
    לכל מי שמהסס,
    הרופא הכי קשוב למטופלים שלו ומגלה סבלנות רבה
    ממליצה בחום
  3. מאת סוניה כהן** מתאריך 14/03/2021:
    רופא מדהים, אדיב, סבלני וקשוב שירבו רופאים כמוהו.
  4. מאת זיוה אופיר** מתאריך 12/03/2020:
    עברנו לגור בגני תקווה והתחלנו לבקר אצל ד"ר סיני שרון. רופא מקצועי שמטפל ברצינות בכל בעיה שמציגים לו ושולח לבדיקות ולרופאים מקצועיים לפי הצורך.
    אדם אדיב וסבלני .מאוד נוח להגיע למרפאה נגישות לנכים .
  5. מאת משואה גורן** מתאריך 19/08/2019:
    אני אף פעם לא כותבת אם לא מגיע..
    רופא מדהים!!!
    הייתי בקליניקה שלו בגני תקווה וקודם כל החדר המתנה והחדר שלו לא מרגישים כמו קןפת חולים...
    ובכללי ממש ניסה לעזור והיה עם מלא סבלנות כלפיי
    ממליצה בחום
  6. מאת אבי שלום** מתאריך 22/05/2017:
    ברצוני לשבח את ד"ר סיני שרון אני בתאונת עבודה כבר שנה אני חושב שזה רופא מיספר 1 שיש לו הרבה סבלנות ואדיבות כלפי המטופלים שלו הוא בפרט מקצועי בתחומו קשוב ונענה לכל שאלה אני חושב שמכבי זכתה בו וכן ירבו כמוהו עוד הרבה אני היתי מטופל שלו באור יהודה וחבל שלקחו אותו מובן מאליו ועיברו אותו לבני ברק עים כל הקושי שלי אני לא מבתר עליו ואני נוסעה עד בני ברק בשביל בדיקה כי אני סומך רק עליו ולא על אף רופא אחר כי ניתקלתי ברופאים שלו היתי נותן להם סמחות לטפל לו רק בבני אדם אלה גם לא בנמלה עצוב וטוב שקח שיש את ד"ר סיני שה' יברך אותו בברכה אבי שלום מאור יהודה...
  7. מאת נחום קאהן** מתאריך 08/12/2016:
    אחלה של רופא
  8. מאת אלי לוי** מתאריך 05/06/2016:
    ד״ר שרון סיני רופא מעולה. מאתר בעיות רפואיות במהירות ובמקצועיות רבה.
תודה על המידע וההשקעה. אין ספק שההמלצות מעולות. בכל זאת אשמח בנוסף לכך לשמוע ממישהו שמטפל אצלו או שלכל הפחות ביקר אצלו מתישהו.
מוזר שאף אחד לא מכיר אותו פה. אין לי מושג מה זה אמור לומר, אולי חדש וכו'.
אבי חושש מהנקודה שהוא מקבל בקופה בסניף המרכזי ולא במרפאה פרטית - סובר שרופאים כאלה מתחלפים ולא מרגיש בנוח לעבור שוב לזמני ואז שוב להחליף לרופא אחר. אבי כבר מבוגר וצריך מקום מסודר.
המעלה פה שיש לו מקום חניה בסמוך לסניף מכבי זה, וזה גם סמוך לבית המדרש היכן שלומד ומתפלל. ואפילו לא רחוק ממקום מגוריו, וכך יכול לקפוץ כשצריך מרשם, הפניה וכו'. ולכן חשבתי שיכול להתאים לו.
אשמח לקבל מידע ממי שמכיר את הרופא מקרוב ומניסיון.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר עדיאל רויטמן מרחוב הרב שך
ממש נחמד ולא מחכים אצלו בתור
ולא יודע אם זה קשור אבל הוא גם רופא גריאטרי ביה"ח מאיר
תודה על המידע. הצעתי לו את האזור ההוא שיש שם רופאים טובים, אבל הנגישות לשם קשה לו. רחוק ממקום מגוריו, ואין לו שם מקום חניה בסמוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה