-------ד"ר פקטרוביץ-------

• הוסף לסימניות
מעניין אותי האם אכן מדובר ברופא סופר מנוסה, אחראי במיוחד ועם סיעתא דשמיא מיוחדת.
או שמא משווק של כל מיני חברות של מוצרי טבע ומטפלים אנושיים (הקצנתי)

ספרו בבקשה מה דעתכם מניסיון אישי. באופן כללי ובהתיחס להוראות ספציפיות.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שכאשר שאלתי בעזר מציון עליו לגבי טיפול בהליקובקטר הם מאוד מאוד הסתייגו ממנו.
ואין להם שום אינטרס לכאן או לכאן

• הוסף לסימניות
לדעתי, זה קצת גובל בלשון הרע או אולי הוצאת שם רע...
תעברו לפרטי

• הוסף לסימניות
באבחונים הוא מעולה.

• הוסף לסימניות
לא מכיר באופן אישי
אבל שמעתי עליו הרב דברים טובים.

• הוסף לסימניות
בעלי התנסה אצלו לבעיה בעיניים שרבים סובלים ממנה ורופאים קונבנציונליים מרימים ידיים, והוא ברוך ה' היה שליח טוב לעזור לו, אבל - זה לחיות על ויטמינים בעלות חודשית גבוהה וכו'.
לפני שהולכים אליו צריך לקחת בחשבון שזה לא הולך להיות זול...
הרעיון הוא שהוא הולך עד לשורש הבעיה עפ"י בדיקות דם ומטפל בשורש ולא רק בסימפטומים.
שמעתי שרבים נעזרו דרכו במקרים שהרפואה לא יודעת לעזור!

יש לו סיעתא דישמיא מיוחדת!

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי רק דבים טובים, מהסיון עזר לנו עם העצות שלו ברמות על!!

קשה מאוד למצא רופא שכל כך מבין ומחבר בין רפואה קונבנציונלית לבין רפואה אלטרנטיבית ויודע להמליץ לך מה ומתי

• הוסף לסימניות
בתור רופא משפחה רגיל לא הייתי הולכת אליו , כי כמות הבדיקות וכמות הויטמנים שהוא נותן זה הרבה.
אבל כאשר יש משהו חריג כמו ילד שחולה כמה פעמים באותה עונה או משהו מורכב מצד האבחנה אני כן הולכת אליו , ואני שולחת אליו הרבה בפרטי לבעיות ספציפיות שדוקא אצלו מטופלות נכון יותר

• הוסף לסימניות
אחותי היתה חולה במונו מתמשך. והיא והילדה שנולדה אח"כ היו חלשות מאוד. היא הגיעה איליו כשביתה היתה בת שננה וחצי. ילדה שלא יודעת לזחול ובלי שיניים ורזה כמו תינוקת בת חצי שנה. גם אחותי היתה נראית כמו הקולב של בגדיה.
ואחרי שינוי תזונה +ל מי ויטמינים למיניהם. אחותי חזרה לכוחותיה והאחיינית? ילדת פלא. לא רואים זאת עליה היום. הוא הציל אותן פשוטו כמשמעו

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד
רופא מומחה, מאבחן גאון

רק תכינו הרבהההההה כסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;2344071:
מומלץ מאוד
רופא מומחה, מאבחן גאון

רק תכינו הרבהההההה כסף

הרבהההההה כסף
הרבהההההה זמן
הרבהההההה סבלנות

• הוסף לסימניות
לאילו בעיות הוא מומלץ? מה המקצוע הרשמי שלו? מה עקרון השיטה הטיפולית? אשמח לשמוע, תודה.

• הוסף לסימניות
מאבחן מצוין.
מטפל יסודי.
כדאי .....
יש לשים לב- שאפשר להדגיש שרוצים לטפל במה שחשוב ולבדוק אם יש תחליפים יותר זולים..
ואכן- צריך גם הרבה סבלנות.

• הוסף לסימניות
מנסיון של שנים, יש לו סייעתא דשמיא גדולה מאד. חמותי מגיעה אליו מהצפון. . .
הוא עולה על בעיות שהרבה טובים אחרים לא עולים עליהם. היתה לי בעיה (אחת מכמה...:rolleyes:) שרופא מקצועי לא הצליח לטפל בה, נתן לי כמה סוגי טיפול וזה לא
עזר, באתי אליו וישר עלה על סוג הטיפול המתאים לבעיה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קצת חוזר על מה שאמרו כבר...
ד"ר פקטרוביץ הוא רופא עם סיעתא דשמיא.
מאבחן בצורה מיוחדת
מטפל מכל הכוונים
אפשר ורצוי להקפיד למשך כ3 חודשים ולבקש רק את מה שהכי הכי חשוב ואחר כך לשים לב להמשיך לשמור.....
בריאות איתנה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה