ד"ש חם מוונציה

• הוסף לסימניות
קצת מהיופי הזה ששמו ונציה, איטליה

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!!!!!
צבעוניות משגעת וההשתקפות
השניה והשלישית מיוחדות

• הוסף לסימניות
צבעוניות מדהימה!
ומגרה.... :)

• הוסף לסימניות
משגע!!

איזה עיר ססגונית.

והצילום מצוין

• הוסף לסימניות
גלויות ממש!!!

ד"א נראה לי אם אני מזהה נכון,
הבתים הצבעוניים האלו הם בבוראנו,
זה אי קטן ליד ונציה.
מקום משגע!

• הוסף לסימניות
גלויות.
איזה כיף לך .
גם ליהיות בונציה
וגם לחזור עם כאלה תמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדסה ו;n4926378:
גלויות ממש!!!

ד"א נראה לי אם אני מזהה נכון,
הבתים הצבעוניים האלו הם בבוראנו,
זה אי קטן ליד ונציה.
מקום משגע!

נכון זה בבוראנו
(הטיול של היום השני היה ל-2 האיים בוראנו ומוראנו)

• הוסף לסימניות
באופן כללי מאוד יפה
הערות לפי סדר התמונות:
1. תמונה מעניינת ומסובבת ראשים.
2. יפהפה, מזמין קרופ קטן מימין, איפה שמסתיים המזח או איך שלא קוראים לזה, (כן, עדיף לחתוך את החלון מאשר לאבד את האינסופיות)
3. מחפש את הפוקוס, נראה לי שמצאתי, בכל מקרה עומק השדה כאן מדי רדוד, ונותן תחושה של טשטוש.
4. הכי יפה כאן בסט
5. מתאפק לא לכתוב את מה שאני חושב עליה, אבל היא לא עומדת ברמה של שאר התמונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה