האאודי של איציק'ל

• הוסף לסימניות
תפסתי אותה לצילום והשארתי לו את הפג'ו החבוטה:D

• הוסף לסימניות
אחח.. הלוקיישן.. רק בשביל זה כדאי לגור באירופה..

תמונה מצויינת, נראה שחסרה בכל זאת קצת חדות ברכב. אבל תחושה מעולה וברורה של תנועה!

עריכה: איך שכחתי? הקומפוזיציה מקסימה. לא הייתי משנה כלום, גם אם הייתי מצייר את התמונה עם מכחול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;441083:
אחח.. הלוקיישן.. רק בשביל זה כדאי לגור באירופה..
אני מתלבטת בין- "ממש הוצאת לי את המילים מהמקלדת", לבין "אין כמו ישראל היפה שלנו- האור החמים, יפו/ירושלים/הים/כו', הצפון באביב.....":rolleyes:
אבל אירופה שווה....
;)

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה...
זה נסיעה בעליה, או תמונה ב"אוף"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck770;441125:
סליחה על השאלה...
זה נסיעה בעליה, או תמונה ב"אוף"?

כך או כך - זו בדיוק הזוית המחמיאה ביותר.

• הוסף לסימניות
מקסימה התמונה - הביצוע וגם הצבעים

• הוסף לסימניות
תמונה מעולה!
לאחר עיון מדוקדק, ומבט ממושך, זה אמנם דומה, אפ' ממש דומה,
אבל זו לא האוודי המודברת...

צריך פעם לנסות פאנינג בחצי פרופיל.

• הוסף לסימניות
קומפוזיציה מעולה.
הרכב קצת מטושטש ולא מספיק תנועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה