האאוטלוק לא מוריד הודעות כשהמחשב מכובה.

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה?
כשאני מכבה את המחשב ושולחים לי דואר בזמן הזה ואח"כ כשאני פותחת את המחשב אני לא מקבלת את ההודעות הללו (שבטוח נשלחו!) רק אם המחשב דלוק ההודעות מגיעות.
מי יודע למה?
דחוף לי...

• הוסף לסימניות
ואם את לוחצת שלח/קבל, הוא גם לא מקבל?
בתיבת הדואר עצמה (ג'ימייל?) ההודעות כן מתקבלות?

• הוסף לסימניות
אם החשבון הוא בגי'מייל הוא אמור לקבל.
אבל אם החשבון הוא בחברה אחרת 012/3/8 וכו' יש לך קיבולת מסויימת - לפי ההזמנה - לדוגמה 11 מ"ב, אם נשלח מייל עם 9 מ"ב הוא יקבל אח"כ רק מייל עד 2 מ"ב כי אין לו מקום בזיכרון...
בד"כ הם מנצלים את המצב לפירסומת, שהיה חסר מקום, ואם אתה רוצה להגדיל חייג------

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Dvir;792689:
ואם את לוחצת שלח/קבל, הוא גם לא מקבל?
בתיבת הדואר עצמה (ג'ימייל?) ההודעות כן מתקבלות?

כן. גם שעושים שלח קבל.
בגימייל מתקבל, הבעיה שאני לא מצליחה להיכנס

• הוסף לסימניות
לגימייל אני לא מצליחה להיכנס. לא יודעת למה הוא לא מאשר את הסיסמא, וזו כבר בעיה נוספת
אבל מהאואטלוק אני לא מצליחה לקבל רק כשהמחשב פתוח.
הבו עצה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;792628:
מה יכולה להיות הסיבה?
כשאני מכבה את המחשב ושולחים לי דואר בזמן הזה ואח"כ כשאני פותחת את המחשב אני לא מקבלת את ההודעות הללו (שבטוח נשלחו!) רק אם המחשב דלוק ההודעות מגיעות.
מי יודע למה?
דחוף לי...

האמת לא הבנתי כלום ממה שכתבת
ברשותך הצטט

נכתב ע"י חברה;792628:
כשאני מכבה את המחשב ושולחים לי דואר בזמן הזה

כן צודקת הדואר נשלח לתיבה שלך באינטרנט

נכתב ע"י חברה;792628:
ואח"כ כשאני פותחת את המחשב אני לא מקבלת את ההודעות הללו (שבטוח נשלחו!)

יכול להיותהסיבה כמו שכתבו קודמי התיבה מוגבלת בנפח ולכן לא מקבלת את ההודעות או שהאוטלוק לא הופעל לשליחה וקבלה

ואז מגיעה שורת המחץ
נכתב ע"י חברה;792628:
רק אם המחשב דלוק ההודעות מגיעות.

המהממ... ובשורה הקודמת מדובר שהוא לא דלוק????
מה ההבדל בין "כשאני פותחת את המחשב" לבין " רק שהמחשב דלוק"

בשניהם הוא דלוק לא?

מבולבלים???? גם אנחנו........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה