כללי האאוטלוק לא נפתח

• הוסף לסימניות
וזאת ההודעה שמתקבלת.
מישהו נתקל בבעיה הזו? מכיר? מה אני עושה?? אני צריכה את המייל כל הזמן, לא יכולה שישחק לי..

• הוסף לסימניות
תודה!
עשיתי מה שכתוב שם, הבעיה שבאיזה שהוא מודיע לי שלא יוכל לבצע את הפעולה,
"אין תמיכה בסנכרון לא מקוון בתיבת הדואר שלך" - אני צריכה איזה אתר פתוח בשביל זה?

• הוסף לסימניות
לא זכור לי שזה דרך אתר כלשהו, אבל לי יש ווינדוס XP ושלך מתקדם יותר אז אולי זה שונה.

• הוסף לסימניות
הקפצה!!! רחמים, מי יודע לעזור לי??

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות שחזור מערכת לנקודת שחזור לפני כמה ימים.

התחל - עזרים - כלי מערכת - שחזור מערכת - ואז תפעלי לפי ההוראות.

(השחזור לא מוחק קבצים!!!!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;660864:
תנסי לעשות שחזור מערכת לנקודת שחזור לפני כמה ימים.

התחל - עזרים - כלי מערכת - שחזור מערכת - ואז תפעלי לפי ההוראות.

(השחזור לא מוחק קבצים!!!!)
זה לא פעולה אגרסיבית מידי?
את בטוחה שזה לא יפגע בכלום?
אני חייבת גישה לכל האנשי קשר והמיילים...

• הוסף לסימניות
מנסיון רב זה לא פוגע בכלום!!

המחשב פשוט מביא את מערכת ההפעלה למצב שהיה באותה נקודת שחזור בכך הוא מנקה את הבאג שגורם לאאטלוק לא להפתח.

• הוסף לסימניות
שחזרתי ולא עזר...
נראה לי שיש מידי הרבה חומר במייל, כמוהבעיה שליבי כתבה בלינק שהעלתה.
יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7. אנא אנא.. מה אפשר לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה