לוקחת ראשון.ספר ראשון בתהילים:
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-נלקח
חמישי-נלקח
שישי-
שבת-נלקח
ספר שני:
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת-נלקח
ספר ראשון בתהילים:
ראשון-נלקח
שני-
שלישי-
רביעי-נלקח
חמישי-נלקח
שישי-
שבת-נלקח
ספר שני:
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת-נלקח
שניספר ראשון בתהילים:
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-נלקח
חמישי-נלקח
שישי-
שבת-
בל"נ אקבל שבת 10 דקות לפני הזמן ואתפלל עליו בהפרשת חלה.דיברנו עם המשפחה עדיין אין חדש
והם מבקשים בכל לשון של בקשה להתפלל עליו שימצאו אותו!!
מי שיכול לקבל שבת 10 דק' לפני הזמן שיעדכן אותי כאן
כמו"כ מחלקים ספרי תהילים, מי שיכול לקחת על עצמו יום בספר תהילים שיעדכן.
תזכו למצוות!
אין גישה למסמך.זה הקישור לספרי תהילים
![]()
חלוקת ספרי תהילים לרפואתה של אודליה גאולה בת ורד בתושח"י
docs.google.com
לכתוב שם מה שכתבתי פה?עכשיו יש גישה![]()
docs.google.com
את יכולה להוסיף אותי בראשון ושישי?עכשיו יש גישה![]()
docs.google.com
גם לי זה נחסםאני לא יודעת למה אבל הקובץ חתום בנטפרי
לוקחת יום שבת
בשורות טובות!!
יישר כח עצוםגם לי זה נחסם
שלחתי פניה לנטפרי
נפתחגם לי זה נחסם
שלחתי פניה לנטפרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים