דרוש מידע האגיס מחלקים פיצויים על טיטולים פגומים שנמכרו בתחילת 2011

• הוסף לסימניות
גם מי שהשתמש בחיתולים צריך לבדוק מול מורה הוראה, כסף שיוצא ע"י חוקות העמים ולא ע"פ דין תורה עלול להיות גזל גמור.

• הוסף לסימניות
מישהו בירר את הנושא מהפן ההלכתי? מה בעצם השאלות?

• הוסף לסימניות
אנחנו בררנו עם רב יש פה כמה וכמה בעיות ומסקנה שאסור לנו לתבוע אם לא רוצים להכשל בגזל
(ויש לי 2 ילדים והשתמשנו בהאגיס לא זוכרים כמובן כמה)

• הוסף לסימניות
אף אחד לא צרך כזו כמות, כל מי שהשתמש הפסיק אחרי מס' חבילות ועבר לחברות אחרות לתקופה ארוכה .והזהיר את כל מי שנולד לו ילד לקח להם הרבה זמן להשכיח את זה

• הוסף לסימניות
המכסה של התביעות נגמרה וכבר לא מקבלים יותר פונים​

• הוסף לסימניות
הבנתי שאפשרי עדיין להרשם לקבלת פיצויים!
א. האם יש מישהו ששאל רב ויודע האם זה בסדר מבחינה הלכתית ?
ב. האם יש משיהו שאכן ראה מזה כסף... או שזה עוקץ אחד גדול????

• הוסף לסימניות
עו"ד אלון ביטון
זה המייל שלו
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
היום בערב יש חתימה אצל העוד בקרית ספר
תשאלי אם עדיין יש מקום פנוי
אבל בדיוק אתמול שאלנו רב אם זה בסדר , והתשובה היתה שאם לא ידוע לנו ברור כמות הטיטולים שהשתמשו והסוג אין שום התר להצהיר ולחתום על דבר כזה שהוא לא ודאי (זה חוץ מהשאלה של ללכת להערכאות וכדו..)

• הוסף לסימניות
המכסה של התביעות נגמרה וכבר לא מקבלים יותר פונים​
היום דיברו על זה בכולל של בעלי,וכמה אברכים הלכו,הם שילמו 50 שקל ,חתמו אצל עו"ד, ולקחו מהם מס חשבון להעברת הסכום לאחר התביעה בין 1300 ל 1500.

אני אמרתי לבעלי שזה מוזר, ונשמע עוקץ, מי עומד אחרי זה,ואיך אפשר לבדוק??

• הוסף לסימניות
אפשר מייל של משהו שבעניין?
איך אפשר להירשם?
מעודכן בכלל?

• הוסף לסימניות
הבנתי שאפשרי עדיין להרשם לקבלת פיצויים!
א. האם יש מישהו ששאל רב ויודע האם זה בסדר מבחינה הלכתית ?
ב. האם יש משיהו שאכן ראה מזה כסף... או שזה עוקץ אחד גדול????

אשמח לדעת פרטים אם מישהו יודע

• הוסף לסימניות
נסעו היום המון לאשקלון (הגיעו אוטובוסים...)
משלמים 50 ש"ח
והם מבטיחים שעד ינואר כל אחד יקבל 1250 ש"ח לחשבון בנק,
לא יודע למה.... נראה לי עקיצה...

• הוסף לסימניות
איך ניתן ליצור קשר ?

• הוסף לסימניות
יש לי מספר טלפון של עו"ד אמיתי על בטוח!!
רק שלא יהיה לו הצפה ואז לא אני לא אצליח לתפוס אותו- חכו שאני אסיים להגיש את הבקשה לפיצוי ואז אפרסם פה את מספרו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה