- הוסף לסימניות
וואו איזה אומנות!!!
ממש אפשר להרגיש את עיניו הקדושות ...
תצליח!!!
ממש אפשר להרגיש את עיניו הקדושות ...
תצליח!!!
נכתב ע"י נקודות;954930:מיוחד!!!
הוא ממש מביט בי.
מצטרפת להתלהבות לגבי השיער,תרצה לשתף בתהליך?
נכתב ע"י קופיריטרית;956511:באמת וואאווו...
אבל, היה נראה לי (בתמונה הראשונה) אולי בגלל האדמומיות יתר שהפנים מדי מלאות... או שהעתקת מתמונה מלפני כמה שנים, היום זה לא בדיוק כך...
כמו"כ היכן האוזן? יש שם מדי הרבה שיער בצד...
על הכובע כבר אמרו...
תודה שהעלית, זה קצת הפחיד ועשה לי צמרמורת...
נכתב ע"י קופיריטרית;956511:באמת וואאווו...
אבל, היה נראה לי (בתמונה הראשונה) אולי בגלל האדמומיות יתר שהפנים מדי מלאות... או שהעתקת מתמונה מלפני כמה שנים, היום זה לא בדיוק כך...
כמו"כ היכן האוזן? יש שם מדי הרבה שיער בצד...
על הכובע כבר אמרו...
תודה שהעלית, זה קצת הפחיד ועשה לי צמרמורת...
נכתב ע"י bekki;957096:הצטמררות חיובית?
נכתב ע"י קופיריטרית;957400:אפשר להגיד שכן...
אבל גם מהסוג של: הרבי... במחשב שלי.... מירא!
למה את שואלת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים