האהובה שלי:)

• הוסף לסימניות
עושה ניסיונות על ה 60d ....
(משום מה אני לא מצליחה להעלות את זה כתמונה....)

קבצים מצורפים

• IMG_2507.jpg
    1.2 MB · צפיות: 28
  • IMG_2506.jpg
    1.3 MB · צפיות: 22
  • IMG_2529.jpg
    1.6 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אחחח מתיקות!

• הוסף לסימניות
חיתוכים יפים
השניה קצת מידי נועזת...

• הוסף לסימניות
זו פשוט פוזה אופיינית של סנובית קטנה....:)

• הוסף לסימניות
בראשונה התאורה האחורית מאד יפה אבל אין בכלל תאורה קדמית.
השניה היתה יפה אם היא היתה ממוקמת בצד שמאל של התמונה.

• הוסף לסימניות
איך אני עושה תאורה קדמית בצילומי חוץ?
ולגבי השניה- לאחר מעשה גם אני חשבתי על זה שהייתי צריכה להשאיר רקע דווקא בצד שלשם היא מביטה.

• הוסף לסימניות
עם איזה עדשה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי א.;1511838:
איך אני עושה תאורה קדמית בצילומי חוץ?

להלן דוגמה: לעמוד מול המצולם עם פלאש (speedlight+שלט רדיו על חצובה קלה) בזוית למצולם. עלינו המצלמה עם שלט ובדוגמה אחד כזה השולט על עוצמת הפלאש ...
לעמוד במרחק מה ותוך כדי תנועת המצולם לצלם ולתקן... קשה קצת עם ילדים, לכן כדאי לסמוך פחות על שינויי עוצמות הפלאש, יותר להתמקד במצלמה (-!

קבצים מצורפים

• שקופית3.PNG
    KB 354.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התשובה המפורטת זה עוזר לי מאד!
האמת היא שאין לי פלשים בכלל, השתמשתי רק בשמש כתאורה אחורית.
אם אני אנסה להשתמש בקאפה זה יעזור לי? ואיפה צריך בדיוק להעמיד אותה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה