דרוש מידע האוניברסיטה הפתוחה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת להוציא תואר דרך 'האוניברסיטה הפתוחה'.
איך מתחילים את התהליך איתם ומה הפרוצדורה? האם כל אחד זכאי? יש אפשרות למלגות?
הלימודים דרכם קלים / דורשים/ מורכבים/ מהירים?
יש כאן מי שעשתה תהליך כזה? איזה מסלול?
האם התואר שלהם נחשב למוכר בשוק?
אני ממש בתחילת התהליך וכל מידע יוכל לקדם אותי על מנת לבחור נכון

• הוסף לסימניות
חברה שלי למדה דרכם ואחרי שנתיים וחצי פרשה.
מי שלא מחזיקה את עצמה חזק חזק ולומדת ברצינות קשה מאוד לסיים את התואר.
כשיש נוכחות חובה אין ברירה ומגיעים וכשאת מחליטה לעצמך את זמני הלימוד קשה מאוד להתמיד בזה.
קחי בחשבון שלימודי תואר הם לימודים קשים שדורשים הרבה עבודות מבחנים וכו'

• הוסף לסימניות
חברה שלי למדה דרכם ואחרי שנתיים וחצי פרשה.
מי שלא מחזיקה את עצמה חזק חזק ולומדת ברצינות קשה מאוד לסיים את התואר.
כשיש נוכחות חובה אין ברירה ומגיעים וכשאת מחליטה לעצמך את זמני הלימוד קשה מאוד להתמיד בזה.
קחי בחשבון שלימודי תואר הם לימודים קשים שדורשים הרבה עבודות מבחנים וכו'

בדיוק -צריך משמעת רצינית ללימודים

אספר לך על עצמי-אני שונאת לימודים - במקביל עובדת במשרה מלאה פלוספלוס - זה אומר שפעמיים בשבוע חוזרת ב8 בערב הביתה, אמא לילדים
וצריכה להוציא תואר ראשון לפחות - אז עוד ערב זה לא מציאותי לא להיות בבית- אז לומדת באופ, אז כאחת ששונאת ללמוד וכו' - בקושי קורס אחד בסמסטר מסיימת

לעומת זאת 2 חברות שלי באותה עבודה עם אותה כמות ילדים סיימו ב3/4 שנים

• הוסף לסימניות
בתור אחת שהוציאה תואר באו"פ+ לידות+עבודה במשרה מלאה
זה קשה אבל אפשרי- ובסופו של דבר שווה!!!

לפרטים- פני אלי באישי

• הוסף לסימניות
רק לידיעה, יש היום באו'פ כ1,700 סטודנטים/ות חרדיים.
לפי המחקר הפנימי של יחידת הערכה באו'פ אחוזי ההצלחה של הסטודנטים החרדים גבוהים יותר מאחוזי ההצלחה במגזר הכללי.

אכן הרמה גבוהה, צריך הרבה מאוד משמעת עצמית.
אבל התואר נחשב כאיכותי מאוד, ובשוק התעסוקה של תקופתנו (בשונה ממה שהיה לפני עשור או שניים), יש לזה הערכה מאוד גדולה.

• הוסף לסימניות
אגב, בתארים מסוימים יש גם אפשרות לקבל הכרה לימודים קודמים על תעודת הנדסאית, תעודת הוראה, ולגברים גם הכרה על לימודי ישיבה!

• הוסף לסימניות
במה ההכרה על לימודי הוראה עוזרת?

• הוסף לסימניות
כמה נקודות צריך בשביל תואר?

• הוסף לסימניות
ומתוך ה 108 לימודי הוראה של שלוש שנים שווים רק 12?
הזוי!!!!!

• הוסף לסימניות
בתואר במדעי המחשב - 12 נקודות בתואר.
זה בתואר חד חוגי מדעי המחשב.
בתואר מדעים בהדגשת מדעי המחשב אפשר לקבל עד 36 נ'ז הכרה על תעודת הנדסאית או תעודת הוראה.
הזוי!!!!!
ממש לא הזוי, ברוב או בכל המכללות והאוניברסיטאות אי אפשר בכלל לקבל הכרה על תעודות מעין אלו בתארים מדעיים.

• הוסף לסימניות
הזוי!!!!!
מי שעושה תואר במדעי המחשב אחרי שעשה הוראה באמת עושה שטות.
אבל אחרי לימודי תעודת הנדסאי של מה"ט לא...
תעודת הנדסאי שווה 24 נקודות, כך שמי שיש לה אותה+תעודת הוראה יש לה 36 נקודות שזה שליש תואר.

• הוסף לסימניות
בתואר מדעים בהדגשת מדעי המחשב אפשר לקבל עד 36 נ'ז הכרה על תעודת הנדסאית או תעודת הוראה.

ממש לא הזוי, ברוב או בכל המכללות והאוניברסיטאות אי אפשר בכלל לקבל הכרה על תעודות מעין אלו בתארים מדעיים.
כתבתי את זה בהודעה הבאה.

• הוסף לסימניות
36 נקודות על הנדסאי של מה"ט? האם בנוסף יש איזה זיכוי על תעודת הוראה?
מתעניינת לגבי לימודים למדעי המחשב 108 נק' זיכוי,
האם ניתן לעבוד בבינה מלאכותית וכו' על ידי תואר במדעי המחשב או שזה דורש תואר הנדסאי ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה