- הוסף לסימניות
באוניברסיטה זה מ85מה נקרא ממוצע גבוה?
אם תוכלי לענות אשמח.
במכללה -90
באוניברסיטה זה מ85מה נקרא ממוצע גבוה?
אם תוכלי לענות אשמח.
מה נקרא ממוצע גבוה?
אם תוכלי לענות אשמח.
אכן, אלו תנאי הסף במקום העבודה שלי לדוגמה. .(ליתר דיוק - אצלנו באוניברסיטה מ84)באוניברסיטה זה מ85
במכללה -90
עד כמה קשה להגיע לממוצע הזה בפתוחה, המבחנים לא מכשילים וטריקיים?באוניברסיטה זה מ85
במכללה -90
זה דורש הרבה (המון) השקעהעד כמה קשה להגיע לממוצע הזה בפתוחה, המבחנים לא מכשילים וטריקיים?
השקעה הכוונה לתרגול? שיעורים פרטיים? ביצוע מטלות?זה דורש הרבה (המון) השקעה
אבל זה בהחלט אפשרי...
ביצוע מטלות!!השקעה הכוונה לתרגול? שיעורים פרטיים? ביצוע מטלות?
ז"א איך אפשר להגיע לציונים כמה שיותר גבוהים?
אני לומדת תוך משרה דורשת ... אפשרי להשקיע בשני התחומים מנסיונכם כאשר לוקחים קורס -שניים בסמסטר?ביצוע מטלות!!
תעשי גם את מה שלא חובה...
(גם אם לא תקבלי ציון טוב המנחה יבדוק לך את המטלה
ותדעי איפה את עומדת)
ופשוט להיות נוכחת בשיעורים...
אם אני רוצה לעבוד עם נוער וילדים בסיכוןיאוו איזה מייאש זה לעשות תואר לפי כל התגובות כאן
אני גם תוך כדי משרה דורשת..אני לומדת תוך משרה דורשת ... אפשרי להשקיע בשני התחומים מנסיונכם כאשר לוקחים קורס -שניים בסמסטר?
אני חדשה בלימודים ואני נקרעת..
אני לומדת תוך משרה דורשת ... אפשרי להשקיע בשני התחומים מנסיונכם כאשר לוקחים קורס -שניים בסמסטר?
אני חדשה בלימודים ואני נקרעת..
לא עונה דווקא לגבי הפתוחה- לא מכירה.אם אני רוצה לעבוד עם נוער וילדים בסיכון
איזה תואר הכי מומלץ לעשות?
אני במשרה מלאה + לדים לקחתי כל סמסטר 2 קורסים ובסמסטר קיץ קורס אחד.אישית אני קרסתי , עבדתי במשרה מלאה+ , ולקחתי שלושה קורסים בסמסטר פשוט בזבוז כסף כי הסיכוי שלי לעבור את כולם הוא במינוס , לא הצלחתי להגיע לכל החומר, ורדפתי כל היום אחרי עצמי עם המטלות
איכשהוא הצלחתי לעבור את הסמסטר , דחיתי חלק מהמבחנים
בקיצור זה לא קל בכלל בכלל בפתוחה . תלוי כמובן מה התואר , אבל אם אין לחץ של זמן אפשר למרוח את זה ואז זה יותר קל גיסות שלי עשו תואר בתכנות - במשך שש שנים!
וגסיתי שהיא גאון על והוציאה מעל 90 בהכל אמרה לי שכל מבחן בפתוחה היה לעבור וזהו.
לא הבנתי - היא הוציאה מעל 90 בהכל אז מה ז"א לעבור וזהו?אישית אני קרסתי , עבדתי במשרה מלאה+ , ולקחתי שלושה קורסים בסמסטר פשוט בזבוז כסף כי הסיכוי שלי לעבור את כולם הוא במינוס , לא הצלחתי להגיע לכל החומר, ורדפתי כל היום אחרי עצמי עם המטלות
איכשהוא הצלחתי לעבור את הסמסטר , דחיתי חלק מהמבחנים
בקיצור זה לא קל בכלל בכלל בפתוחה . תלוי כמובן מה התואר , אבל אם אין לחץ של זמן אפשר למרוח את זה ואז זה יותר קל גיסות שלי עשו תואר בתכנות - במשך שש שנים!
וגסיתי שהיא גאון על והוציאה מעל 90 בהכל אמרה לי שכל מבחן בפתוחה היה לעבור וזהו.
חברות אני ממש אשמח לשמוע מכם טיפים איך לשלב את העבודה והלימודים...אני במשרה מלאה + לדים לקחתי כל סמסטר 2 קורסים ובסמסטר קיץ קורס אחד.
בסמסטר חורף הייתי לוקחת את הקורסים היותר קשים כי זו תקופה של שגרה בלי אירועים מיוחדים ומוצ"ש ארוך שאפשר להספיק בו הרבה.
תודה על התשובה המפורטת!לא עונה דווקא לגבי הפתוחה- לא מכירה.
כדאי לעשות תואר ראשון בעבודה סוציאלית ואז בתואר שני תוכלי להחליט אם ללכת לתואר שני בעבודה סוציאלית/ תואר שני + קליני (שזה מקביל לפסיכולוג קליני, כלומר עם הרשאה לטפל) או לקרימינולוגיה- שזו ממש התמחות ספציפית לעבודה עם נוער לכיוון העבריין אפילו.
בהצלחה.
אני לא יודעתתודה על התשובה המפורטת!
איפה הכי מומלץ לעשות תואר בעבודה סוציאלית?
אוקי, תודה בכל זאת על הרצוןאני לא יודעת
מה שאני כן יודעת זה שיש במכללת אשקלון.
(אני לא ממש מהתחום, רק יודעת מבירורים של חברות + מרצה קרימינולוגית שזו המלצתה).
אויש צודקתלא הבנתי - היא הוציאה מעל 90 בהכל אז מה ז"א לעבור וזהו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים