האור בקצה המנהרה

• הוסף לסימניות
תהנו. בת 7

קבצים מצורפים

• 828C5711.jpg
    KB 183.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפהיפה!

• הוסף לסימניות
מרגישים את ההכפלות ברקע

• הוסף לסימניות
רק לי מפריע שבקושי רואים את הילדה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
תפיסה מקסימה..! התאורה שם משהו משהו....!
תמונה דרמטית...הילדה נראית מיניאטורה כזו,מקסים.

• הוסף לסימניות
חני, מ-י-ו-ח-ד!!!!!!!
תאורה דרמטית ומהממת!!

• הוסף לסימניות
תמונה יפיפה ומלאת השראה!
היתי לוקחת אותה כתמונת פרסמות לאיזה סרט או אולי כריכה של ספר טוב.
ממש ממש מוצלח ומיוחד כהרגלך!
אם יש רשימת ניקים שכיף לראות את העבודות שלהם ופותחים את השרשורים שלהם בכל מחיר- אז את אחת מבניהן!
ואני חושבתש אני לא היחידה, מספר הצלצולים על התמונה הזו יעדו!
תמשיכי להצליח, לגוון ולהפתיע כמו שאת יודעת!

--
בשולי הדברים, לגרפיקאים בנינו שלא מבינים בתמונות- מעניין אם בפורום עיצוב גרפי גם היתם מגיבים בצורה בה הגבתם כאן. ו
אני לא מדברת על מה אומרים, אלא על איך אומרים.
לדרוך על השני קל מאד. אך להעיר בצורה שתבנה את השני- דורש מעט יותר "בין אדם לחברו".
מה שמועדד בכל העסק- ש"בין אדם לחברו" אפשר לרכוש. אם רק רוצים...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אתמול ראיתי את התמונה, ועכשיו נכנסתי לפה שוב.
היא פשוט תמונה עוצמתית.... איזו תאורה!
בכלל, חניש, אני מאוד אוהבת את התאורה שלך בתמונות, ואת מוזמנת לעלות עוד משלך.

קצת הפריע לי שהיא מידי קטנה שלא רואים.... מצד שני זו כל העוצמה והיופי.
זה מגרה ת'סקרנות....
ועכשיו, תגלי איפה זה?

• הוסף לסימניות
וואו חני, אני אוהבת את התמונות שלך!!!:eek:
תמיד התאורה מיוחדת
איזה עומק! איזה דרמה!!!
לשם שינוי, הוצאת לי את המילים מהפה... ז"א מהמקלדת... ממש כריכה לספר או פרסומת לסרט... ("הסרט החדש של שינדי לפקוביץ... צולם בארץ ובחו"ל...:p)
אני יודעת שכשאת מעלה משהו זה חייב להיות משהו טוב...:)
תמשיכי להעלות צפוף יותר:):):):):):):)
ללא פעם ב.....:rolleyes: ............................ :rolleyes: ........................... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה