נכתב ע"י park;1115321:התמונה יפהפיה ויעידו על כך כמות התודות וההודעות שנלחצו.
וכן התמונה אכן מדהימה!
אך מדובר פה בפורום צילום ולא בפורום עריכה גרפית ואני שואל את עצמי כמה פה מהתמונה אמיתית?
ברקע אני רואה כ60% הכפלות. וכן המערה עצמה היא רק חצי מערה שמוכפלת.
נכתב ע"י RacheliM;1115375:אני אוסיף בקטנה:
התמונה הזו מבוצעת מצוין מבחינה טכנית.
העריכה שהפריעה לכם זה בסה"כ נסיון להעיף כמה דברים שהפריעו ברקע,כשמה לעשות - במציאות אי אפשר להתחמק מהם...
אני לא חושבת שזה פוסל את הצילום שהוא מעולה לכשעצמו...
זה היה נסיון להפוך את התמונה מתמונה מעולה לתמונה סופר מעולה!
נכתב ע"י chanish;1115327:תודה
אפשר לשלוח לך את התמונה המקורית בפרטי, תערוך ותעלה?
כן, היתה כאן עבודה קשה, אבל לא 60% , נניח 20% מסכים?
למה שלא תעלי לכאן את המקור? זה יכול להיות אתגר עריכה מעניין לכמה מאתנו...נכתב ע"י chanish;1115327:תודה
אפשר לשלוח לך את התמונה המקורית בפרטי, תערוך ותעלה?
כן, היתה כאן עבודה קשה, אבל לא 60% , נניח 20% מסכים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים