האור בקצה המנהרה

• הוסף לסימניות
התמונה יכלה להיות מהממת.
אבל זה לא סותר שהעריכה וההכפלות מאד בולטות, זה הורס את התמונה.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
התמונה יפהפיה ויעידו על כך כמות התודות וההודעות שנלחצו.
וכן התמונה אכן מדהימה!

אך מדובר פה בפורום צילום ולא בפורום עריכה גרפית ואני שואל את עצמי כמה פה מהתמונה אמיתית?
ברקע אני רואה כ60% הכפלות. וכן המערה עצמה היא רק חצי מערה שמוכפלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1115321:
התמונה יפהפיה ויעידו על כך כמות התודות וההודעות שנלחצו.
וכן התמונה אכן מדהימה!

אך מדובר פה בפורום צילום ולא בפורום עריכה גרפית ואני שואל את עצמי כמה פה מהתמונה אמיתית?
ברקע אני רואה כ60% הכפלות. וכן המערה עצמה היא רק חצי מערה שמוכפלת.

תודה:)
אפשר לשלוח לך את התמונה המקורית בפרטי, תערוך ותעלה?
כן, היתה כאן עבודה קשה, אבל לא 60% , נניח 20% מסכים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanish;1115327:

אני רוצה!

• הוסף לסימניות
אני אוסיף בקטנה:
התמונה הזו מבוצעת מצוין מבחינה טכנית.
העריכה שהפריעה לכם זה בסה"כ נסיון להעיף כמה דברים שהפריעו ברקע,כשמה לעשות - במציאות אי אפשר להתחמק מהם...
אני לא חושבת שזה פוסל את הצילום שהוא מעולה לכשעצמו...
זה היה נסיון להפוך את התמונה מתמונה מעולה לתמונה סופר מעולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1115375:
אני אוסיף בקטנה:
התמונה הזו מבוצעת מצוין מבחינה טכנית.
העריכה שהפריעה לכם זה בסה"כ נסיון להעיף כמה דברים שהפריעו ברקע,כשמה לעשות - במציאות אי אפשר להתחמק מהם...
אני לא חושבת שזה פוסל את הצילום שהוא מעולה לכשעצמו...
זה היה נסיון להפוך את התמונה מתמונה מעולה לתמונה סופר מעולה!

נכון מאד! צריכים להתייחס בראש ובראשונה לדרמטיות המדהימה של התמונה, אח"כ לצד הטכני.

• הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
זה הגשר ב"עד הלום" נחל לכיש אשדוד

• הוסף לסימניות
התמונה מהציורים!
איך זה שאין צל לילדה? ולמקל?

• הוסף לסימניות

מסכים. בשמחה!

אבל פה זה פורום צילום מקצועי ובסופו של דבר הביקורת היא על הצילום. ולא על העריכה וחשוב גם לדעת כדי להבין איך להגיב מה צולם ומה נערך. אולי אפי' הילדה צולמה בסטודיו ואח"כ הצטרפה לתמונה.
אני חושב שדווקא פה העריכה פוגעת בפרגון לתמונה כי היא פוגעת באמינות של התמונה ואי אפשר לפרגן באמת על התמונה כי לא יודעים מה באמת צולם ומה תוקן.

ואכן התגובות של אנשי המקצוע שהתעלמו מהעריכה וניסו להתמקד על ההצלחה בצילום כמו התאורה הדרמטית על הילדה. על המסתוריות שקיימת בתמונה. יכלו להיות הרבה יותר מפרגנות אם היו רואים את היכולות שהתבטאו בחומר גלם של התמונה.

אני ממש לא נכנס למהי כמות העריכה הלגיטימית לתמונה כי כבר דנו רבות בנושא זה בעבר.

• הוסף לסימניות
למה שלא תעלי לכאן את המקור? זה יכול להיות אתגר עריכה מעניין לכמה מאתנו...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה