כללי האותיות יוצאות שונות במדפסת

• הוסף לסימניות
קיבלתי מלקוח PDF של ספר קודם, והוא רוצה שהספר הנוכחי יהיה בדיוק אותו דדבר.
לצורך כך הכנסתי באינדזיין עמוד מתוך הPDF הנ"ל והעמדתי מעליו טקסט כדי לבדוק במדוייק מה גודל האותיות והרווחים וכו'.
אבל משום מה בהדפסה [במדפסת לייזר ביתית] האותיות יוצאות מעט יותר שמנות מאשר במציאות בספר הקיים, ובעקבות כך הלקוח טוען שהאותיות נראות שונה.
אלא שבבדיקה חוזרת במחשב זה ממש אחד לאחד. האם המדפסת [אפילו שהיא לייזר] משקרת.
מכירים את התופעה? או שאכן יש כאן איזו בעיה?

• הוסף לסימניות
באיזה גודל בדקת שזה אחד לאחד? צריך להגדיל לכמה מאות אחוזים כדי לבדוק שזה נכון.
האם יכול להיות שהפונט לא זהה אלא גרסא שונה של אותו פונט (כמו בפונט דוד למשל)?

אני רק יכולה להגיד לך שכאשר נתקלתי בלקוח כזה אמרתי לו שלום ולא להתראות.
שילך לשגע גרפיקאית אחרת על רוחב אות גדול יותר במילימטר או קטן במילימטר - אין לי עצבים לזה - במיוחד שהעימוד הראשוני לא היה מקצועי כלל והעימוד שאני ביצעתי היה נראה מקצועי וקריא פי כמה...

• הוסף לסימניות
מדובר באותו פונט בדיוק בדיוק, ואני אכן מדבר לאחר בדיקה שנעשתה בהגדלה ענקית של האות והשוואתה לאות הקיימת, כאשר הן עומדות אחת על השנייה. התאמה מלאה ב1000 אחוז.
איך זה בכל זאת יוצא אחרת במדפסת?
ההשערה שלי שהמדפסות בשוק לא מדוייקות לגמרי, ולכן האות יוצאת מעט מעט יותר שמנה. השאלה אם אני צודק. נתקלתם בזה?

• הוסף לסימניות
שני דברים - איכות ההדפסה, וכמות הדיו - ייתכן שהמדפסת משחררת יותר דיו מן הראוי ו/או שהנייר לא טוב וסופג יותר מידי.
אם הלקוח רוצה אינדיקציה טובה, שידפיס נסיון בדפוס דיגיטלי, לא במדפסת ביתית.

• הוסף לסימניות
זה תלוי באיכות קובץ הפדף המקורי ואיך הוטמעו בו הפונטים. שינסה להפיק פדף אחר דרך מדפסת אחרת וכדומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaronimus;899466:
שני דברים - איכות ההדפסה, וכמות הדיו - ייתכן שהמדפסת משחררת יותר דיו מן הראוי ו/או שהנייר לא טוב וסופג יותר מידי.
אם הלקוח רוצה אינדיקציה טובה, שידפיס נסיון בדפוס דיגיטלי, לא במדפסת ביתית.

מדובר במדפסת לייזר לא דיו! לא ידוע לי שבאופן זה הנייר סופג או שהמדפסת משחררת יותר חומר.
בנוסף אני יציין שניסיתי להדפיס גם מתוך אינדזיין עצמה בלי תיווך של PDF וזה לא עזר!!!:confused:

• הוסף לסימניות
הוא התכוון שההדפסה לקובץ PDF (ז"א, אופן השמירה) - יתכן שנעשה בדרך שונה ולכן יש שוני באותיות אצלך ואצלם.

• הוסף לסימניות
תנסה להוציא פדף ולהדפיס מאקרובט. בד"כ זה עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה