קורונה האחיות של החתן לא יהיו בחתונה של אחיהן?! - בקשת מידע...

• הוסף לסימניות
א. כן.
ב. מה זה משנה? השאלה היא האם אני צודק או לא.
ג. אני כתבתי טיעון שכלי טהור, ואין שום תועלת להכניס טיעונים רגשיים לסיפור.
ד. יושבים כאן רשימה של אנשים ואחד אחרי השני נותן כל אחד את הטיפ שלו איך לעבוד על משרד הבריאות ולהכניס לכאן קבוצה של אנשים שיכולים להיות מסוכנים למאות ואלפים רבים.
הרי אם המוטציה הבריטית לא הייתה נכנסת, היינו היום עם פחות מאות אנשים מתים. אז מה זה שווה??? מה משרד הבריאות הם רודפי הדת? למה הם כל כך מתעקשים שלא יכנסו גם לשבועיים בידוד? אולי הם יודעים מה שהם עושים?? והרי המדינה מפסידה המון כסף מזה שהם לא באים, זה לא בית כנסת שאפשר להגיד שזה לא מעניין את המדינה. זה ברור שזה סיכון גדול מאד לחיי אדם.
אז זה באמת כואב שלא יוכלו להשתתף בחתונה, ויאלצו לראות אותה בזום, אבל יש הרבה אנשים שיושבים שבעה ממש כעת, בגלל המוטציה האחרונה שחדרה לארץ ממש באותה צורה.
ה. זה כמעט נקרא 'כל המרחם על אכזרים וכו' (אני מתכוין כמטאפורה כמובן)

המוטציות גולשות כי הגבולות פתוחים לישראלים שחוזרים משם.
והסיבה להגבלות היא כי אין להם דרך חוקית לחייב כל אדם בבדיקה . ודווקא הישראלים הנחמדים שחוזרים ארצה עם כל מיני מוטציות - מסרבים בכל תוקף לבדיקה.

אין מוטציה בלגית ייחודית ידועה עכשיו
וכל עוד הגבולות פתוחים חישראלים שטייל או יוצאים עכשיו לטייל -
אין סיבה שבדיוק פותחת האשכול ומשפחתה ירצו/יצטרכו להיות "אובר צדקנים" או "מצילי האנושות"- ולהמנע לשמוח בחתונה של האח ...
אז כן - זה לא כואב פחות בגלל שהם "מצילים את האנושות" אלא כואב יותר - כי זה ללא סיבה מוצדקת באמת. הגבולות לא באמת סגורים....

אף אחד לא טען שרודפים את הדת כשלא נותנים למישהו להכנס לחתונת אחיו.
הוא ישתדל להזהר יותרמ כל ישראלי שחוזר מחו"ל ויותר משאר אנשי עסקים. ישהה בבידוד וייבדק לשליליות פעמיים.

אני מניחה שאתה לא הסתגרת בבית כבר 9 חודשים ולא יצאת ממנו - כי שכלית טהור ככה ל תדביק אף אחד אף פעם..

• הוסף לסימניות
עצוב לשמוע.
בעז"ה שיהיה בניין עדי עד.

ואם יורשה לי להיות זה שמדבר דוגרי
במבט ציבורי, אולי באמת לא טוב לעם ישראל שיבואו?
אם הם ממקום מסוכן שיכול לייבא את המוטציות ולגרם להדבקה המונית, אולי כדאי שישארו שם? עם כל הכאב וההזדהות?
תקרא כאן קצת על טאקט אם לא יועיל בוודאי לא יזיק.

• הוסף לסימניות
תקרא כאן קצת על טאקט אם לא יועיל בוודאי לא יזיק.
יישר כח!
היה לי לעזר רב.
אתה ממש האיש הנכון במקום הנכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה