התקשרתי אליהם עכשיונראה לי הם באים לכל מקום אנחנו בבני ברק,
זה היה דירה חדשה מקבלן שהיתה נראית זועה--- אבק עד התקרה על כל הבית והם פקססו, לא היה צריך פוליש הם הגיעיו עם מכונה מיוחדת לגרניט פורצלן שלא שורטת...
נשמח לשמוע בפרטי מי החברה המומלצתלקחתי חברה שהומלצה לי כאן בפרוג
ולא הייתי מרוצה לצערי
זה לא אחת מהחברות שציינת
מה עשית בסוף את מי לקחת?התקשרתי אליהם עכשיו
אז הם רוצים 1800+מע"מ על דירת 4 חד'.... אולי כי היא ישנה וזה כולל פוליש...
כמו האחים תותי....
יש עוד המלצות על אחד מהם??
נראה לי לקחתי פלהבני, היה חביב, עשו לי פוליש, אבל הביאו רק פועל אחד וזה היה לא לענין.מה עשית בסוף את מי לקחת?
מתלבטת נורא דירה חדשה מקבלן
את מי לקחת?גם אנ יבעד חברת נקיון .
הם כמה אנשים בניגוד לעוזרת שהיא אחת ויש להם חומרים מיוחדים
נהנתי מאוד!!!
יש לי את המספר הנייד של תותי, איתו תקשרתי@פרח! השגת?
תודה!יש לי את המספר הנייד של תותי, איתו תקשרתי
0547500858
הייתי מרוצה (זה היה נקיון לדירה חדשה במצב קטטוני)
לעובד שנקרא אצלי קראו 'עדיד', ממליצה לך לבקש אותו, הוא ניקה מאד יסודי אבל מאד בעדינות ולא הרס כלום.
כמובן שהוא הביא איתו עזרה אבל הוא היה האחראי (חוץ מתותי שמגיע בהתחלה כדי לראות ולתת הוראות, ובסוף כדי לבדוק)
לקח לנו 2,000 לדירת 4 חדריםתודה!
כמה לקח לכם?
אני מחפשת בעיקר לטיפול בכיני יונים שהשתלטו על המרפסת, איך הוא עם זה?
תודה על המענה המהיר!לקח לנו 2,000 לדירת 4 חדרים
לא היו אצלנו קיני יונים, כך שלא יודעת. אולי תשאלי אותו
השאלה אם שווה לך חברת נקיון בשביל זה
כן, וגם ארונות חדשים לאחר התקנת נגר,תודה על המענה המהיר!
מה בעצם ניקה? חלונות, קירות ורצפות?
נראה לי שרק חברה עם ציוד יכולה להשתלט על הכיני יונים האלו.. אבל באמת לא בטוחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים