האיור השני שלי לחוות דעתכם!

• הוסף לסימניות
עבודה שעשיתי בשביל חברה על נושא מסוים, מה אתם אומרים? -מאד חשובה לי דעתכם!
נ.ב
(יכול להיות שעניין הידיים נראה מוזר- אבל אל תתמקדו בזה..)
תודה!

קבצים מצורפים

• simcha.jpg
    KB 213.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
קודם כל יפה מאוד.. כיבדת את הפרספקטיבה ויצא יפה מאוד. נקודות לשיפור- היתי עושה את היידים יותק שקופות, זה נותן חיות לתזוזה, היתי עושה גם את הידים יותר נקיות, פחות קווים אחד על השני.. והיתי גם עובד על צביעה נקיה יותר, מעבר בין צבעים משתלב יותר.. הבעיה ההכי רצינית פה זה הצורה שהיא יושבת, הרגלים שלה עקומות לגמרי, תעשי אותם ישרות..
כל זה זה נקודות לשיפור, הציור כשלעצמו ממש יפה..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
היא יושבת מאוד רחוק מהשולחן..

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
המחשב בכונה עקום?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
ונראה לי ש- HP אמור להיות הפוך , לא?
(זה בלט לי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;658280:
קודם כל יפה מאוד.. כיבדת את הפרספקטיבה ויצא יפה מאוד. נקודות לשיפור- היתי עושה את היידים יותק שקופות, זה נותן חיות לתזוזה, היתי עושה גם את הידים יותר נקיות, פחות קווים אחד על השני.. והיתי גם עובד על צביעה נקיה יותר, מעבר בין צבעים משתלב יותר.. הבעיה ההכי רצינית פה זה הצורה שהיא יושבת, הרגלים שלה עקומות לגמרי, תעשי אותם ישרות..
כל זה זה נקודות לשיפור, הציור כשלעצמו ממש יפה..

מה זאת אומרת שקופות יותר? איך?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה19;658291:
תודה!
תראי, הבעיה כשזה ככה, זה שזה לא נראה שהיא עושה כמה דברים בו זמנית, זה נראה יותר כאילו יש לה 6 זוגות ידיים, כדי לעשות את האפקט הרצוי את צריכה לעשות זוג ידיים אחד רגיל, ואת כל השאר טיפה שקופים יותר, זה נותן אפקט של תזוזה, את אפילו יכולה לעשות את כל זוגות הידיים שקופות יותר(כשאני אומר שקופות אני מתכוון בהיר יותר ביחס לגוף, ועוד יותר טוב אם מאחורי הידיים יראו את הרקע טיפה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה19;658291:
תודה!

נכתב ע"י yoyoBL;658396:
תראי, הבעיה כשזה ככה, זה שזה לא נראה שהיא עושה כמה דברים בו זמנית, זה נראה יותר כאילו יש לה 6 זוגות ידיים, כדי לעשות את האפקט הרצוי את צריכה לעשות זוג ידיים אחד רגיל, ואת כל השאר טיפה שקופים יותר, זה נותן אפקט של תזוזה, את אפילו יכולה לעשות את כל זוגות הידיים שקופות יותר(כשאני אומר שקופות אני מתכוון בהיר יותר ביחס לגוף, ועוד יותר טוב אם מאחורי הידיים יראו את הרקע טיפה).
אני חושבת שהשאלה שלה היא טכנית. איך יוצרים שקיפות.
בפוטושופ יש לך שני אפשרויות- או לצייר על שכבה בעלת אחוזי שקיפות. (אותה מגדירים בחלונית השכבות.) או לצייר עם המכחול שגם הוא הוגדר עם אחוזי שקיפות. זה ממש פשוט, בוחרים את כלי המכחול, ומקלידים (במקלדת) כמה אחוזי שקיפות את רוצה.
מקווה שההסבר ברור...
בהצלחה לך! יש פוטנציאל! וד"ש מהמפגש ב'פרוג'...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העצה הזו אני חושבת שזה רעיון מעולה!! איך לא חשבתי על זה? זה בדיוק האפקט שאני רוצה להביע!
תודה לכם bm ,yoyo ולכל המגיבים!
(ד"ש חוזר לך)

• הוסף לסימניות
מעניין ומביע!
היד שרוצה להרים את הפאלפון לא הגיונית \הפוכה.
משהו לא מסתדר שם...
וכן חסר לה קו מתאר.

• הוסף לסימניות
הציור הזה עם הרבה חן,
מיקומים שנראים בעניי ליציבות של הציור יותר....
(ישנם קווים כמו קווי הפנים שמתוך קשקוש חזרתי עליהם-הם לא הערה :)
הרבה הצלחה

קבצים מצורפים

• לחוצה.jpg
    KB 706.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
וואו! הארת את עיני! תודה על ההכוונה זה מאד עזר לי! ואתה צודק - כבר התנוחות יותר זורמות וטבעיות.. מקווה שאשתפר בציור הבא. תודה על הזמן שהקדשת להמחשת ההסבר..:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה