עזרה האייפד נעול והבהירות נמוכה: דפקתי את המכשיר?

• הוסף לסימניות
יש לי אייפד 2 של אפל,
לפני כמה ימים כשלחצתי על הכפתור להעיר אותו ממצב השינה, האייפד נראה כלא מגיב. בעיון מעמיק במסך מתברר שהאייפד נדלק ומגיע למסך הנעילה, אבל המסך נמצא בבהירות ממש ממש נמוכה בצורה שמקשה לראות את המקלדת של הקשת הקוד.
אני ממש לא רואה את האותיות ואין לי דרך לדעת על מה אני מקישה. אני כן רואה את השעה, התאריך ומצב הבטריה, אבל בצורה ממש ממש כהה וכמעט בלתי קריא.
בצורה כזו אין לי אפשרות לעבור את מסך הנעילה ולהגיע למכשיר כדי להעלות את הבהירות.
יש לכם מושג איך יכול לקרות דבר כזה שהבהירות תרד לאפס תוך כדי שהוא נעול?
וחשוב מכך- יש דרך להחזיר את הבהירות למכשיר כשהוא נעול? כי אחרת אין לי דרך להיכנס אליו...
עזרו לי בבקשה!
תודה רבה מראש...

• הוסף לסימניות
אין עצה ואין תבונה נגד ה'

• הוסף לסימניות
סליחה!
אבל צריך להדגיש כאלו דברים, משום שיש כאלו שלומדים מכאן שיש לחרדים גם...

• הוסף לסימניות
לפי התיאור שלך נשמע שנשרף לך התאורה, ניתן להחליף מסך, אך זה מכשיר ישן ולא שווה כל כך לעשות זאת..

• הוסף לסימניות
לפי התיאור שלך נשמע שנשרף לך התאורה, ניתן להחליף מסך, אך זה מכשיר ישן ולא שווה כל כך לעשות זאת..
שום כלום מדובר בדרגת בהירות הניתנת לשינוי...
השאלה אם יוציאו את הבטריה לא יאפס את המצב לברירת מחדל?

• הוסף לסימניות
לא צריך להדגיש שום דבר ולחנך אף אחד... למי שזה לא ברור, שיחשוב מה שרוצה...
לא מסכים בדברים שגדרו בהם ויש חשש לחילול ה'
אחד שוגג ואחד מזיד בחילול ה'...

• הוסף לסימניות
שום כלום מדובר בדרגת בהירות הניתנת לשינוי...
השאלה אם יוציאו את הבטריה לא יאפס את המצב לברירת מחדל?
זה ניתן לשינוי במקרה שאתה כבר בתוך המכשיר אבל בגלל שהוא נעול, ואני לא מצליחה להקיש את הסיסמא, אז זה הבעיה... איך אני יכולה להעלות את הבהירות ככה?

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי ניתן לגלול מלמעלה את הסרגל כלים גם כשהוא נעול, ואז לשחק עם סמן הבהירות, או לחלופין נראה לי שבחנות לתיקון מכשירי אפל ידעו לעזור לך

• הוסף לסימניות
לא, ניסיתי
זה מאד אבל מאד--- חשוך, כמעט אי אפשר לראות שום דבר, צריך ממש להכניס את האף למסך
אפשר לקחת מכשיר מדגם זהה, ואיפה שצריך ללחוץ במואר ללחוץ גם בחשוך.

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת מכשיר מדגם זהה, ואיפה שצריך ללחוץ במואר ללחוץ גם בחשוך.
רעיון מעולה!
אבל אני לא מכירה מישהו עם מכשיר כזה... (זה דגם טיפה ישן)
יש לך במקרה?

• הוסף לסימניות
תנסי לחבר למחשב ולעשות איפוס דרך האייטונס..

• הוסף לסימניות
תנסי לחבר למחשב ולעשות איפוס דרך האייטונס..
המחשב לא מזהה את האייפד כל עוד הוא לא עובר את הנעילה. כשהוא פתוח, אז הוא מציג שאלה האם לסמוך על המחשב. אבל כשהוא נעול, אז הוא רק נטען אבל לא מתחבר.
תודה על הנסיון בכל אופן.

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה!
אבל אני לא מכירה מישהו עם מכשיר כזה... (זה דגם טיפה ישן)
יש לך במקרה?
אין לי.
אבל תנסי לראות למי פה יש.

את יכולה להיכנס לחדר חשוך ולהטות את המכשיר.
עדיף שתנסי להוריד את הסליידר העליון ולהעלות את הבהירות.
כשהוא מחובר למטען הוא קצת יותר מואר?.

• הוסף לסימניות
המחשב לא מזהה את האייפד כל עוד הוא לא עובר את הנעילה. כשהוא פתוח, אז הוא מציג שאלה האם לסמוך על המחשב. אבל כשהוא נעול, אז הוא רק נטען אבל לא מתחבר.
תודה על הנסיון בכל אופן.
צריך לפעול בסדר הנכון כדי להכניס את המכשיר למצב שחזור:
לחבר את האייפד למחשב ואז:
ללחוץ 10 שניות על כפתור הבית והכיבוי ביחד, ואז לעזוב את כפתור הכיבוי ולהמשיך ללחוץ על כפתור הבית עד שהמחשב מזהה אותו באייטונס, עשוי לקחת כ10 שניות נוספות.

אחרי זה במחשב ללחוץ על איפוס, והתהליך יתחיל.
עשוי לקחת איזה שעה עד שההורדה והתקנה של התוכנה מחדש תסתיים.

כל המידע במכשיר יימחק!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה